https://www.high-endrolex.com/18 2013-ban történt - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Ez történt az elmúlt 20 évben

2013-ban történt

2013. február 14-én történt meg " A hajdúszoboszlói Hungarospa célcsoport orientált attrakciófejlesztése" című projekt támogatási szerződésének aláírása.
A támogatási szerződést dr. Mező Ferenc, az ÉARFÜ Nonprofit Kft. ügyvezetője és Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója írták alá.   A megvalósítandó projekt főbb elemei a gyógyfürdő termálcsarnokának bővítése és megújítása, 6 új extrem csúszda létesítése az Aquaparkban és az Omega medence felújítása voltak. 

2013_aláírás
                             A fotón: Czeglédi Gyula és dr. Mező Ferenc





2013. február 9-én a Hungarospa adott otthon a Stílus Fashion szervezésében megrendezett  Miss Alpok Adria szépségverseny megyei döntőjének. Az Aqua-Palace Élményfürdő  konferenciatermében zajlott a zsűrizés.

 2013_alpokadria
                            A fotó: Czeglédi Gyula, Katona Erzsébet és Bodó Sándor



 
2013. április Japán magyarországi nagykövetét fogadta Czeglédi Gyula a Gyógyfürdőben. Márton Attila országgyűlési képviselő kíséretében Yamamoto Tadamicsi, Japán magyarországi nagykövete meglátogatta a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumot.  A nagykövet úr a látogatásról elismerően és nagyon pozitívan nyilatkozott.
 
japan.500



 
2013. augusztusában egy többgyermekes családon segített a Hungarospa Zrt. A Nők Lapja Café honlapján nevelőszülőknél élő, szervátültetésre váró, vagy épp gyengén látó gyerekek maguk mondták el, mi életük legnagyobb álma. Szabó Gábor és családja pihenésre vágyott, méghozzá egy élményfürdőben, ahol kipihenhetik a mindennapi küzdelmek fáradalmait. A családot Czeglédi Gyula vezérigazgató  fogadta a strand főbejáratánál és a következőket  mondta:  " A rászorulóknak mindig szívesen segítünk és kívánom, hogy a család egy felejthetetlen, élménydús napot töltsön el a hajdúszoboszlói fürdőben."

2013_család
               A fotón:  Czegldégi Gyula vezérigazgató fogadja a Szabó családot



 
2013. október 15-én  sajtótájékoztató keretében vette át Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól a „Fogyasztóbarát vállalkozás” elnevezésű tanúsítványát Dr. Kathi Attilától, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Stratégiai Kabinetjének vezetőjétől és Dr. Barcsa Lajostól, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének igazgatójától.
A kezdeményezés célja, hogy a hatóság ne csak azokat az ügyeket emelje ki, ahol szabálysértés történt, hanem azokat a szolgáltató helyeket,- vállalkozásokat is jutalmazza, ahol nem történik semmilyen szabálysértés, illetve nem folyik ellenük eljárás. 

2013_fogyasztóbarát

MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18