https://www.high-endrolex.com/18 A 89. strandnyitás alkalmából nyilatkozott a sajtónak Czeglédi Gyula - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

A 89. strandnyitás alkalmából nyilatkozott a sajtónak Czeglédi Gyula

2016. április 30-án a 89. strandszezon vette kezdetét Hajdúszoboszlón. Ez alkalomból a helyi-, regionális- és országos sajtó is megjelent. Az M1 Híradóban élőben nyilatkozott Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója.

                   DSC01389 (2)
Mivel várják a vendéget  az idei nyári szezonban Hajdúszoboszlón?

Idén a környezet megszépítésére helyeztük a hangsúlyt. Látványos felújításon esett át  a strand "Lepkeszárny" főbejárata és a strandpénztáraink. Felújítottuk a strandon a kabinokat, valamint  a sétányok burkolatát. A Delfin pancsoló medence új műanyag borítást kapott. A sportcentrumban felújíjuk a homokos pályát és egy új strandfoci pályát is kialakítunk. 
A Gyógyfürdőben a bejárati recepciós részt és a kezelőhelyeket klimatizáltuk.

Milyen szolgáltatásokat lehet a strandon nyitás napján igénybe venni?

A tengerpart és az úszómedence kivételével valamennyi medence üzemel. A tradicionális strandrészen az élménymedencék, a  gyógyvizes pezsgő mednece, a gyermek medence a hullámmedence is igénybe vehető, sőt hullámverés is van. A strand hátsó részében  az Omega medencét is feltöltöttük.  Az Aquapark valamennyi csúszdája is kipróbálható 12- 16 óráig. 

                    pezsgő.jvágott   

Lesznek-e idén is programok a strandon?

Igen, a szezont április 30-án a hagyományokhoz híven "Hungarospaty" ingyenes nyitó rendezvénnyel indítjuk. Este fellépnek Janicsák Veca, Majka & Curtis, Dér Heni és Kasza Tibi. A műsort tűzijáték zárja.
Idén főszezonban minden szombat délután sztárfellépőket láthatnak a strand vendégei, vasárnaponként pedig tánccsoportok fellépését. A gyerkeket a Vízipók meseszínpadon minden napcsaládi animációkkal és kézműves foglalkozásokkal szórakoztatjuk. Nyári szezonban pénteken és szombaton zenés esti fürdőzésen is részt vehetnek a vendégek.

Milyen vendégforgalomra számítanak?

Az előjelek alapján az elmúlt évi kiemelt vendégforgalom megismétlésére számítunk. Ehhez persze  jó időre is szükség lesz.


MCOnet

https://www.high-endrolex.com/18