https://www.high-endrolex.com/18 Az Európai Fürdőszövetség képviselőivel találkozott Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Az Európai Fürdőszövetség képviselőivel találkozott Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke

2015. december 4-én Budapesten, a Hotel Continentalban került sor a Magyar Fürdőszövetség és az Európai Fürdőszövetség képviselőinek találkozására.
Az Európai Fürdőszövetséget (ESPA) Joachim Lieber főtitkár, Eva Kiewel koordinátor és az EuropeSpa részéről Dr. Kurt von Storch képviselte.
A Magyar Fürdőszövetség részéről (MFSZ)  Czeglédi Gyula elnök és Juhász Szabolcs főtitkár vett részt. Jelen volt még a megbeszélésen  Mezősi Csilla, a Magyar Turizmus Zrt. Német Külképvisletének vezetője, aki az ESPA elnökségi tagja,  a MFSZ megbízottja, valamint Kállai Zsuzsa, a Hungarospa marketing és értékesítési vezetője.

espa_1
Az Európai Fürdőszövetségnek 20 ország a tagja. A Magyar Fürdőszövetség 1998 óta rendes tag. 2001 májusában Budapesten tartotta az ESPA éves közgyűlését.
A látogatás célja az volt, hogy a szakemberek áttekintsék azokat a területeket, ahol a szövetségek hatékonyan tudnak a jövőben együtt működni. Ilyen terület például az orvosi kutatások, melyek a gyógyvizek, gyógykezelések hatékonyságát bizonyítják. Ezeket a kutatási eredményeket az ESPA segíthet közzé tenni, hogy eljussanak  minél több európai polgárhoz. Szeretnének egy olyan honlapot létrehozni, amelyen a betegek megtalálják, hogy betegségükre mely európai fürdők kínálnak hatékony gyógymódot. A marketing együttműködés erősítésére is számos lehetőség van, például  kiállításokon részvétel, kiadványokban megjelenés stb.
Szó volt még az  EuropeSpa med és EuropeSpa wellness nemzetközi minősítésekhez való csatlakozás lehetőségéről.
Az együttműködés további jó példája lehet a legújabb technológiák megismerése, képzéseken, konferenciákon részvétel, tapasztalat csere.

Az ESPA jövőre Magyarországon tervezi megtartani elnökségi ülését, amelynek keretében Czeglédi Gyula elnök meghívására meglátogatják majd a kelet-magyarországi fürdőket is. 
A jövő évben tisztújító  közgyűlést tartanak a franciaországi Vichyben, ahol Magyarország 3 szavazati joggal rendelkező taggal képviseltetheti magát.



KZs




https://www.high-endrolex.com/18