Hírek

Az Év fürdője a Hungarospa Hajdúszboszló - Interjú Czeglédi Gyulával

2015. október 5-én országos sajtótájékoztató keretében tették közzé, hogy a Hungarospa Hajdúszoboszló nyerte "Az Év fürdője" közönségszavazást. Ennek kapcsán kérdeztük Czeglédi Gyulát, a Hungarospa vezérigazgatóját.
Milyen érzés a magyaroszági fürdők versenyét megnyerni?

Természetesen nagyon jó érzés. Köszönöm szépen mindenkinek,aki vette a fáradtságot és szavazott, ezzel véleményt formált a munkánkról. Számomra és a menedzsment számára fontosak ezek a visszajelzések, melyek visszaigazolják, hogy jó úton járunk a fejlesztésekben, a szolgáltatások kialakításában és a vendégek kiszolgálásában.


Minek tulajdonítja a sikert?

Ez nagyon összetett. Elsőként említeném a méretünket, hiszen Európa legnagyobb fürdőkomplexuma vagyunk. Nyári főszezonban a fürdő napi befogadóképessége 27.000 fő. A másik fontos tényező a komplexitásunk. Minden generáció igényét ki tudjuk elégíteni a csecsemőtől az egészen idős korúakig. Nagyon fontos a minőség is. A Hungarospa mindig nagy hangsúlyt feketetett a minőségre. Mind gyógyfürdő, mind strand-aquapark, mind pedig élményfürdő kategóriában ötcsillagos minősítéssel rendelkezünk. Számunkra legfontosabb a vendégelégedettség. Meg kell még említenem a hagyományos alföldi vendégszeretet is.


Milyen hozadéka van egy ilyen győzelemnek?

A versenyt a termalfurdo.hu hirdette meg.Tőlük 2 millió forint értékű pr megjelenési lehetőséget kapunk. A másik hozadéka, hogy a média a sajtótájékoztató után ránk zúdította a figyelmét.

Idén már második alkalommal jelentkezett be az M1 élőben a hajdúszboszlói fürdőből. Először május elsején, amikor Ruszinkó Ádám helyettes államtikártól átvettem az ötcsillagos minősítést. Most pedig az Év fürdője győzelem kapcsán. A média kiemelt érdeklődése sokat segít a város turizmusának.




  Forrás: M1 Ma délután című műsor október 9-i adása


MCOnet