https://www.high-endrolex.com/18 Csapadékvíz-elvezetés – Projektet zártak le Hajdúszoboszlón - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Csapadékvíz-elvezetés – Projektet zártak le Hajdúszoboszlón

A sajtó jelenlétében október 18-án átadták Hajdúszoboszlón a csapadékvíz elvezetés-fejlesztési 2021-es projektet – tudatta Czeglédi Gyula polgármester.

Átadták sajtónyilvános esemény keretében október 18-án a „Hajdúszoboszló csapadékvíz elvezetés fejlesztése 2021” elnevezezésű projektet – írta közösségi oldalán Czeglédi Gyula polgármester.
 
Mint arról a városatya beszámolt, végére ért a Nyugati sor, a Bárány utca, aHajdú utca, a Szík utca belvíz elvezetésének és a befogadó sósvíz tározó vezérárkának felújítása 3842 folyóméter hosszúságban.
 
Csapadékvíz-elvezetés – Projektet zártak le Hajdúszoboszlón
Csapadékvíz-elvezetés – Projektet zártak le Hajdúszoboszlón
 
A projektre Hajdúszoboszló 199.999.980 forint támogatást nyert az Európai Uniótól az Irányító Hatóság döntése alapján – az összeget a város 3.215.606 forint saját erővel egészítette ki.
 
A munkálatok jó minőségben elkészültek, maximálisan figyelembe véve a lakossági igényeket és elvárásokat – írta bejegyzésében a polgármester.
 
A sajtótájékoztatón Czeglédi Gyula azt is ismerette, hogy jelenleg 11 projekt van, melyekből kettő már befejeződött, kettő befejezés előtt áll, a többi előkészítése pedig folyamatban van. További három projektet saját erőből indított el a város 2023 szeptemberében. A nehézségek ellenére Hajdúszoboszló tovább fejlődik – jegyezte meg közösségi oldalán a polgármester.

Fotó: Facebook.com/czegledigyula1
 
B.A.
https://www.high-endrolex.com/18