https://www.high-endrolex.com/18 Czeglédi Gyula is támogatja a Budapest Dublin Bike Tourt - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Czeglédi Gyula is támogatja a Budapest Dublin Bike Tourt

2018. május 13-án elindult a Budapest- Dublin Bike Tour. Egy  5 fős csapat kerékpáros túrával szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a HPV (Human Papilloma Virus) tipizálás fontos része a méhszáj rákszűrésnek.

A szervező, Dr. Balázsy Károly hajdúszoboszlói kötődésű, általános és középiskoláit itt végezte. Mivel korábban Budapesten, most pedig  Dublinban él és dolgozik nőgyógyászként, valamint szabadidejében kerékpározik, innen jött a túra ötlete. Úgy gondolta, hogy a figyelmet  felhívni leginkább extrém teljesítménnyel lehet.
Tervezett útvonal:
Budapest – Wien – Linz – Passau – Regensburg – Nancy – Reims – Beauvais – Dieppe  - Newhaven – Portsmouth – Bath – Liverpool    Dublin
A csapat várhatóan a negyedik héten érkezik Dublin belvárosába.
Résztvevők:  Balázsy Károly, Latorcai Csaba, Mann Gábor, Sovány Regina, Vénusz -Budai Csaba

csapat.800

A kerékpárosokat lakóautóval kíséri Bakk László, aki szintén hajdúszoboszlói kötődésű. 

lakóautó800
                A Budapest Dubline Bike túrát kísérő lakóautó a Hungarospa támogató logójával 

A Hungrospa Hajdúszoboszlói Zrt. ásványvíz felajánlással segíti a versenyzőket.
A túra Budapestről a 0 kilométer kőtől indult.  
Czeglédi Gyula részt vett az indulási ceremónián és személyes pénz adománnyal is hozzájárult, hogy  minél több nő részesülhessen kedvezményes HPV szűrésben. 
 
Ahhoz, hogy a Budapest-Dublin Bike Tour elérje célját, azaz sikerüljön a hölgyeket minél nagyobb számban kedvezményes HPV szűrésben részesíteni, várják a segíteni szándékozó cégek, vállalkozások, magánszemélyek szíves anyagi támogatását az alábbi bankszámlaszámra, vagy a Donate gombra kattintva.
K&H Bank, Dr. Balázsy Károly BDB2018
IBAN: HU37 10404247-91198000-01010000
Kérjük tüntesse fel a közleményben a következőket:BDB2018 és a település nevét, ahonnan a támogatás érkezik, valamint a nevet, amelyet feltüntethetünk a támogatói listán.

A túráról naponta tudósítanak a facebookon: 
https://www.facebook.com/Budapest-Dublin-BikeTour-2018-139913596642970/?
 
MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18