https://www.high-endrolex.com/18 Konferencia a KKV-k kockázatairól és lehetőségeiről Hajdúszoboszlón - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Konferencia a KKV-k kockázatairól és lehetőségeiről Hajdúszoboszlón

A KKV-k kockázatai és lehetőségei a multik árnyékában címmel zajlott konferencia a Hajdú-Bihar vármegyei fürdővárosban.

Vállalkozói fórumot és kerekasztal-beszélgetést tartottak Hajdúszoboszlón november 30-án A KKV-k kockázatai és lehetőségei a multik árnyékában címmel, a Kemencés Csárda különtermében – tudatta közösségi oldalán Czeglédi Gyula polgármester.

A fő téma a helyi vállalkozások számára a legnagyobb kihívást jelentő gazdasági jelenségek elemzése volt – ilyen például a pandémia, az energiaválság, a hitelkamatok, azinfláció, a munkaerő-hiány. Emellett a lehetséges megoldások feltárásáról folyt a beszélgetés.

Czeglédi Gyula polgármesteren kívül Barna Olivér vállalkozó, a VOSZ vármegyei alelnöke, az év vállalkozójának megválasztott dr. Ináncsy Ernő, valamint Nagy Attila, az Otthon Üzletház Kft. tulajdonos-ügyvezetője volt a rendezvény vendége.

 
Konferencia zajlott a KKV-k kockázatairól és lehetőségeiről Hajdúszoboszlón
Konferencia zajlott a KKV-k kockázatairól és lehetőségeiről Hajdúszoboszlón


Az eseményt a Modern és Innovatív Hajdúszoboszlóért Egyesület és dr. Kovács Gergely alpolgármester szervezte, mint házigazda.

Előadást tartott Barna Olivér vállalkozó, míg a polgármester tájékoztatta a jelenlévőket Hajdúszoboszló város eredményeiről, a vállalkozókkal történő kapcsolatépítésről.

A rendezvény második felében tartalmas eszmecsere folyt az előadók mellett dr. Ináncsi Ernő és Nagy Attila vállalkozók bevonásával.
Czeglédi Gyula a résztvevőknek beszélt a jövőt illetően két fontos területen nyíló lehetőségről.

Az egyik a szoboszloinvest.hu felületen meghirdetett önkormányzati ingatlanok hasznosításában való részvétel, a másik pedig az energiaközösségek nyújtotta gazdasági előnyök – írta közösségi oldalán a polgármester.

Fotó: Tóth Imre – Facebook.com/czegledigyula1

B.A.
https://www.high-endrolex.com/18