https://www.high-endrolex.com/18 Május elsején feltételekkel, de kinyit a Hungarospa - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Május elsején feltételekkel, de kinyit a Hungarospa

Tavalyi árakkal és akcióval várják a pihenni és fürdőzni vágyókat a hajdúszoboszlói Hungarospaban. A fürdőkomplexum szolgáltatásai SZÉP-kártyával is fizethetők lesznek, fontos azonban tudni, hogy mivel a pandémia még messzemenőkig tombol, csak a járványügyi óvintézkedésekkel lehet részt venni a Hungarospa vérkeringésében. 

Hungarospa honlapján tette közzé a nagyszerű hírt, hogy a szokásos, május elseji strandnyitás idén nem marad el – a fürdőkomplexum kitárja kapuit. Arra azonban figyelmeztetnek, hogy csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők mehetnek be a Hungarospa területére, és hogy a járványügyi intézkedéseket tartsák be a vendégek.  

A fertőtlenítés, a megfelelő távolságtartás fontos, erre ügyelni fognak a létesítmény teljes területén. 18 év alatt a védettségi igazolvány nem kötelező, de védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérőre szüksége lesz a fiataloknak.  

 

hungarospa_nagy
Úszómedencét is lehet használni

 

Szombaton reggel kilenc órakor nyit meg a Hungarospa, a járványügyi korlátozások enyhítése következtében a fedett fürdőlétesítmények is nyithatnak, a Gyógyfürdő már reggel nyolctól várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. Az Aqua-Palace Élményfürdő kicsit később, tíz órakor nyit, de az Árpád Uszoda reggel héttől kilencig várja az úszás szerelmeseit.  

Hungarospa a tavalyi, 2020-as árait nem emelte, a szokásos belépőkkel lehet számolni szombattól. Elsején pedig a hajdúszoboszlói lakcímkártyával rendelkező lakosok teljesen ingyen léphetnek be a strandfürdő területére - két kapun, a főbejárat és a Hotel Délibáb melletti kapu lesz nyitva.  


 

M. A.
Forrás: hungarospa.hu
 

https://www.high-endrolex.com/18