https://www.high-endrolex.com/18 Megemlékezés a győztes Bocskai csata 414. évfordulója alkalmából - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Megemlékezés a győztes Bocskai csata 414. évfordulója alkalmából

2018. október 15-én Álmosdon, a Bocskai emlékműnél emlékeztek ünnepélyes koszorúzással egybekötött ünnepséggel a győztes csatára.
 Álmosd Község Önkormányzata rendezi hagymányosan ezen a napon a megemlékezést. Az ünnepségen köszöntőt mondott Tóth Sándor, Álmosd község polgármestere, Tasó László országgyűlési képviselő, valamint Dr. Papp Gyula nyugállományú ezredes. Áldást mondott Buzás Árpád református lelkész.

díszvendégek
A rendezvényen közreműködtek a Bocskai István Lövészdandár Debreceni Helyőrségi Zenekara és Díszőrsége. Az emlékműnél koszorút helyzett el Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója. 

koszorúzás
A koszorúzás után Cs.Nagy Zoltán Bocskai díjas Bocskai kutató ismertette a "Győztes Bocskai Szabadságharc Zarándokútja" felhívás eredményét. Számos Intézény, Szervezet és magánszemély vett részt abban a nemes kezdeményzésben, hogy egy-egy Hajdú hősnek élő fával állítsanak emléket. 

Zolibácsi

Czeglédi Gyula Sarudi Rácz Farkas lovas hajdú századosnak állított fával emléket. 

tábla

Városunkat szép számú tisztelgő közösség képviselte, akik szintén fát adományoztak 

Hajdúszoboszlóiak


MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18