https://www.high-endrolex.com/18 Nagy értékű adományt kapott Hajdúszoboszló Város Önkormányzata - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Nagy értékű adományt kapott Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Nagy értékű adományt vehetett át Czeglédi Gyula polgármester 2020. április 15-én alpolgármestereivel együtt önkormányzati irodájában. A 15 évvel ezelőtt alapított Aqua-General Kft. képviseletében Katona Imre tulajdonos adta át az adomány részét képező eszközöket mintegy 4 millió forint értékben. Az átadott csomag tartalmaz 8 db ózongenerátort, 1000 db FFP2-es maszkot, valamint 500 db orvosi maszkot.
Az átadásnál Katona Imre kihangsúlyozta, hogy a vállalkozásuk 95 %-ban nem Hajdúszoboszlón dolgozik, mégis kötelességüknek érzik a cég székhelye és hajdúszoboszlói kötődése miatt, hogy segítsék a város védekező munkáját, a gyógyászatban dolgozók egészségének védelmét.

Az átvételkor a polgármetster elmondta, hogy az ózongenerátorok az intézmények és a turisztikai vállalkozások újraindításakor is hasznosak lesznek a zárt terek fertőtlenítésében. Minden intézménynek és vállalkozásnak arra kell készülnie, hogy a jövőben sokkal szigorúbb higiéniai feltételek mellet tudják majd tevékenységüket végezni. Erre érdemes minden intézménynek és szolgáltatónak időben felkészülni, hogy amint az újraindulás lehetősége megnyílik, tudják teljesíteni az új követelményeket.
A nagylelkű adománnyal kapcsolatban Czeglédi Gyula kifejezte az önkormányzat nevében őszinte köszönetét és nagyrabecsülését.

     DSC_1735 (1)

MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18