https://www.high-endrolex.com/18 Sajtóbeszélgetés Czeglédi Gyulával - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Sajtóbeszélgetés Czeglédi Gyulával

2018. június 12-én média delegáció érkezett a Hungarospa fürdőkomplexumába Romániából. A meghívottak között voltak újságírók, televíziósok és rádiósok is. 
A Hungarospa központi irdaházának tárgyalójában Czeglédi Gyula vezérigazgató fogadta az Antena Tv, Digi TV, Romania TV, Szatmári és Nagybányai helyi televízió és sajtó, valamint a Radio Romania képviselőit.
A fürdő első számú vezetője  egy kötetlen kávézás keretében beszélt az aktuálitásokról, fejlesztési tervekről. A román sajtó képviselői személyesen is jól ismerik a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumot, hiszen évek óta rendszeresen tudósítanak a helyszínről. Mindig kiemelik a szolgáltatások magas színvonalát és azt, hogy a fürdőben szívélyesen fogadják a Romániából érkező vendégeket. A beszélgetés során az egyik legizgalmasabb kérdés volt, hogy lehet a közösségi tulajdonban lévő fürdő ennyire sikeres. Romániában azt tapasztalják, hogy inkább a magántulajdonban lévő vállakozások sikeresebbek. 
Czeglédi Gyula kifejtette, hogy neki mindig is az volt a véleménye, hogy a közösségi tulajdont is lehet megfelelően menedzselni, csak elkötelezett vezetőkre van szükség. Hajdúszoboszlón is voltak privatizációs elképzelések, de amikor 1995-ben a fürdő élére került, akkor sikerült ezeket megakadályozni és a fürdőkomplexumot egyben, a köz javára, a város tulajdonában megtartani és továbbfejelszteni. 

beszélgetés                            Középen Czeglédi Gyula a sajtó képviselőivel


MCOnet
                
https://www.high-endrolex.com/18