https://www.high-endrolex.com/18 Stratégiai megállapodást írt alá Czeglédi Gyula - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Stratégiai megállapodást írt alá Czeglédi Gyula

2017 október 16-án, a  Turizmus Summit  rendezvényen jelentették be, hogy hogy 11 szakmai szervezet képviselői létrehozzák a Magyar Turisztikai Szövetséget. A Magyar Fürdőszövetség képviseletében Czeglédi Gyula elnök írta alá a stratégiai keretmegállapodást, melyben a szakmai szervezetek partnerségre lépnek a Magyar Turisztikai Ügynökséggel.
Az alapító szervezetek a következők: Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Stílusos Vidéki Éttermiség, Magyar Bocuse d'Or Akadémia, Pannon Gasztronómiai Akadémia, Magyar Utazási Irodák Szövetsége, Magyar Kerékpáros Szövetség, Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége, Magyar Fürdőszövetség, Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége, Magyar Szabadidősport Szövetség.
A szövetség létrehozása több, mint 1000 szolgáltató és közel 200 ezer tag összefogásának eredménye. Alapítványi formában jön létre, tehát forrásokat tervez biztosítani a turizmus fejlődését szolgáló tevékenységekre, különösen kutatások, elemzések, információs és tájékoztatási szolgáltatások, képzési programok, szakértői és szakmai tanácsadási tevékenységek és minőségbiztosítási folyamatok támogatására.
A megállapodás célja a magyar turizmus minőségi megújulását célzó humánerőforrás- fejlesztési tevékenységekben való együttműködés kereteinek lefektetése.
Az alapítók vállalják, hogy szakmai tevékenységeiket a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia alapján, annak célrendszeréhez illesztve tervezik meg.
Az MTÜ vállalja, hogy az Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiai céljait szolgáló feladatokhoz, konkrét programok megvalósításához és a Szövetség  működési költségeinek biztosításához támogatások nyújtásával járul hozzá.
A megállapodás aláírására a Művészetek Palotájában került sor. 
                                                     summit_1 
 

  

https://www.high-endrolex.com/18