https://www.high-endrolex.com/18 variations of rolex lady datejust 28 28 mm es rozsdamentes acel es everose arany luxus noi karora 279381rbr 0009 for sale could very well meet up unique demands.best swiss wholesale hermes jackets copy are high quality and cheap price. Tájékoztató egészségi állapotomról - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Tájékoztató egészségi állapotomról

                                                                             
Kedves Olvasó!
Az elmúlt egy hónapban nem jelent meg új hír  személyes honlapomon, mely nem lustaságomnak, vagy téma hiányának tudható be, hanem egészségi okok miatti  korlátozottságomnak.
Az utolsó tudósításban, amikor az évadnyitó Turisztikai Gálán február elsején a kollégákkal a fotón is láthatóan barátságosan üdvözöltük egymást, még én sem gondoltam, hogy néhány nappal később kiderül, hogy a teherbíró képességem nem a megszokott régi.
Kardiológusomat felkerestem, aki azonnali további kórházi vizsgálatokat javasolt. Ez a kivizsgálás zajlott az elmúlt közel egy hónapban, valamint katéteres beavatkozás, majd nyitott mellkasi szívműtétre került sor. Orvosaim véleménye szerint rehabilitáció után a teljesítő képességem teljesen helyre fog állni.
Az orvosok javaslata szerint az elkövetkezendő hetekben pihenésre és fokozatos fizikai aktivitásra lesz szükség, hogy az egészségem sikeresen visszanyerjem. Jelenleg, tekintettel arra, hogy szívműtétemre egy héttel ezelőtt került sor, még csak feltételesen vagyok haza engedve. Abban bízom, hogy már nem lesz szükség további kórházi kezelésre.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy fizikai aktivitásomnak, sportolásomnak köszönhetően ez a szívbetegségem időben felismerésre került és hála annak, hogy időben orvoshoz fordultam, az életveszélyt sikerült elhárítani.
Szeretném megköszönni mindazoknak, akik tudtak arról, hogy baj van az egészségemmel,- akár üzenet küldtek, vagy egyszerűen csak gondoltak rám-, családom mellett sokat segítettek a helyzet lelki feldolgozásában. Köszönöm Dr. Malkócs Zsolt kardiológus főorvosnak,  a Debreceni Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika dolgozóinak a szakszerű munkát és a beavatkozásokat végző Dr. Szűk Tibornak és Dr Szentkirályi Istvánnak.  
A sors fintora, hogy a Hungarospa honlapján létezik egy "Csodálatos gyógyulások" rovat és remélem, hogy itt néhány hét múlva személyes gyógyulásomat  be tudjuk mutatni.
A mai napon megtettem az első lépéseket a rehabilitációm érdekében a Hungarospa vezető gyógytornászának, Rákosiné Butt Katalinnak segítségével, illetve a délutáni napsütésben feleségemmel egy séta keretében.

séta                                                             műtét utáni első sétám a Kígyó utcában

Ahogy korábban  igértem, február elején a fürdő vezérigazgatói állására kiírt pályázatot beadtam és képes leszek a feladat tőlem elvárt és megszokott színvonalon történő ellátására. Addig is, amíg teljesen fel nem épülök, szintén 20 éves tapasztalattal rendelkező kollégáim megfelelően helyettesítenek, napi szinten telefonon tartjuk a kapcsolatot. A  műtétet követő pár nap kivételével a cég képviseletét folyamatosan  el tudtam és a jövőben is el tudom látni.

Czeglédi Gyula                                                                                                2016. március 2.
https://www.high-endrolex.com/18