https://www.high-endrolex.com/18 Turisztikai díjat vehetett át Hajdúszoboszló - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Turisztikai díjat vehetett át Hajdúszoboszló

November 24-én az MTÜ turisztikai elismerését vehette át a Hajdú-Bihar vármegyei fürdőváros a 30. Virágos Magyarország verseny országos díjátadóján Budapesten.

Hajdúszoboszló város kapta meg a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) turisztikai díját a felújított Mátyás király sétány és Szent István park, valamint a város egészének megjelenése miatt – tudatta közösségi oldalán Czeglédi Gyula polgármester. 

November 24-én, Budapesten került sor a 30. Virágos Magyarország környezetszépítő verseny országos díjátadó rendezvényére. 
 
Turisztikai díjat vehetett át Hajdúszoboszló
Turisztikai díjat vehetett át Hajdúszoboszló
 
Az eseményt az Eiffel Műhelyházban tartották meg, ahol csaknem 400 településvezető volt jelen. A résztvevőket dr. Erdei Bálint, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató helyettese köszöntötte.

Borbás Marcsi fővédnök gondolatait követően dr. Nagy János miniszterelnökségi államtitkár olvasta fel Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletét.

A fődíj átadása előtt Hajdúszoboszló város kapta meg az MTÜ turisztikai díját. Az oklevél mellett Czeglédi Gyula 200 ezer forint értékű Oázis vásárlási utalványt is átvehetett – számolt be a polgármester közösségi oldalán, aki külön kifejezte köszönetét a lakosságnak, a vállalkozóknak, a sétány tervezőjének, kivitelezőjének és kiemelten a Városgazdálkodási Zrt. kertészeti üzem vezetőjének és dolgozóinak.

Fotó: Facebook.com/czegledigyula1

B.A.
 

 

https://www.high-endrolex.com/18