Ez történt az elmúlt 20 évben

2015-ben történt

2015. február elsején a Turisztikai Évadnyitó Gálán, a Budapesti Kongresszusi Központban jelentették be, hogy a „TOP 50 legbefolyásosabb  személy a magyar turizmusban” közé választották Czeglédi Gyulát,  mint a Hungarospa vezérigazgatóját és a Magyar Fürdőszövetség elnökét.
Február 10-én Magyarország két kiemelkedő látogatottságú üdülőhelye, Hajdúszoboszló és Hévíz  „Új hullámokon Hajdúszoboszló és Hévíz” címmel egy  közös kezdeményezést prezentált a média képviselőinek Budapesten,  a Deák Ferenc sétahajón. Közös promóciót dolgoztak ki a belföldi piac közvetlen megszólítására.


Május 1-jén Ruszinkó Ádám helyettes államtitkár átadta az ötcsillagos Nemzeti Tanúsító Védjegyet a Hungarospa hagyományos strandnyitó rendezvénye keretében Czeglédi Gyula vezérigazgatónak. Gyógyfürdő, strand-aquapark és fedett élményfürdő kategóriában öt csillagos védjegyet, uszoda kategóriában pedig négycsillagos védjegyet kapott a Hungarospa. A védjegyrendszert a Magyar Fürdőszövetség dolgozta ki és a Nemzetgazdasági Minisztérium felügyeletével ítéli oda a szempontrendszernek megfelelő fürdőknek.


Május 19-20-án tartotta a Magyar Fürdőszövetség éves közgyűlését Nyíregyházán, melyen  Czeglédi Gyula elnök  tájékoztatást adott a szövetség  a 2014. évi tevékenységéről és a  2015. év  feladatairól.


Július 25-én került sor a hagyományosan  megrendezett "Hajdúság Szépe" választásra a hajdúszoboszlói strand mediterrán tengerpartjának hajószínpadán. A szépségverseny zsűrijében ott ült Czeglédi Gyula mellett Bodó Sándor országgyűlési képviselő is, akivel együtt koronázták meg a győztest.


Augusztus 29-én a Hajdúszoboszlói Labdarúgó Sportegyesület meghívására Hajdúszoboszlóra érkezett Mészöly Kálmán egykori válogatott labdarúgó és edző. A " Szőke Szikla" MLSZ koordinátorként az új műfüves pálya megnyitásán vett részt. A megnyitót követően Czeglédi Gyula a HSE elnökségi tagjaként beszélgetett Mészöly Kálmánnal a hajdúszoboszlói labdarúgás helyzetéről.


Augusztus 30-án a hajdúszoboszlói Bocskai sportpályán tartotta gálamérkőzését a Hajdúszoboszlói Rhinos amaerikai futball csapat. A rendezvény fővédnöke Czeglédi Gyula volt. 

 
Szeptember 30-án Cserkeszőlőn  rendezték meg azt a fórumot, melyet az Turizmus Zrt. és az alföldi egészségturisztikai klaszterek kezdeményeztek. A fórumra meghívást kapott a Czeglégi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke, valamint az alföldi  fürdők és egyéb turisztikai szolgáltatók, TDM-ek  képviselői. A fórum célja annak megvitatása volt, hogyan lehet az Alföld Spa közös brandet beilleszteni a Magyar Turizmus Zrt. marketing stratégiájába.


Október 5-én országos sajtótájékoztató keretében tették közzé, hogy a Hungarospa Hajdúszoboszló nyerte "Az Év fürdője" közönségszavazást a www.termalfurdo.hu által meghirdetett szavazáson.

 
Október 7-én a Magyar Fürdőszövetség elnöke, Czeglédi Gyula  és a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége elnöke, dr. Pesti Imre   egy együttműködési megállapodást írt alá annak érdekében a magyar gyógyvizek Hungarikummá válhassanak.


Október 26-án emlékülésre került sor az Aqua-Palace Élményfürdőben a gyógyvíz feltárásának 90. évfordulóján, ahol közel 100 meghívott vendég vett részt. Az emlékülésen elhangzott előadásában a fürdő igazgatója tájékoztatta a jelenlévőket az elmúlt 20 év fejlesztéseiről és gazdasági eredményeiről.

 
November 25-26-án tartotta Harkányban a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlését, melyen közel 200 fürdős szakember vett részt. Az első napon elnöki és szakbizottsági beszámolókra, a második napon pedig konferenciára került sor. A nap legfontosabb eseményeként pedig a Magyar Fürdőszövetség és a Magyar Turizmus Zrt. stratégai megállapodást írt alá.


December 4-én Budapesten, a Hotel Continentalban a Magyar Fürdőszövetség elnökeként Czeglédi Gyula  az Európai Fürdőszövetség képviselőivel találkozott.


December 11-én a Hungarospa évzáró rendezvényén 20 éves törzsgárda elismerést vehetett át Czeglédi Gyula vezérigazgató Hajdúszoboszló város polgármesterétől, dr. Sóvágó Lászlótól.

Az eseményekről bővebben a hírek között itt olvashat.