Magamról

1956. november 8-án, Hajdúszoboszlón születtem.
Debrecenben, a Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem, majd mivel a jogi egyetemre nem nyertem felvételt, elmentem dolgozni a Nagyalföldi Földgáz- és Kőolajtermelő Vállalat hajdúszoboszlói üzemébe. Segédmunkásként kezdtem, de még egy fél év sem telt bele, és rám bízták az üzem szociálpolitikai munkájának irányítását.
Ezt az időszakot követte két év katonaság Nagykanizsán, ahol megismerkedtem első feleségemmel, akivel 1980-ban házasságot kötöttem. Két gyermekük született, Zsuzsi és Gyuszi.  
A szolgálati idő letelte után  szakmai felsőfokú képesítést szereztem, majd folyamatosan igyekeztem tovább képezni magam. 1983-ban az Alföldi Gyógyüdülők igazgatóságának revizoraként helyezkedtem el, majd ugyanitt pénzügyi csoportvezetőként és végül gazdasági igazgatóként dolgoztam. Itt éltem meg a SZOT-üdültetés átalakítását, melyben tevékenyen részt vettem.

1994-ben Gyöngyösön, a Gazdasági Főiskola gazdasági mérnök szakát végeztem el.
1994-től 8 éven keresztül  önkormányzati képviselő voltam, valamint a pénzügyi és gazdasági bizottság elnöke.

Karrieremben az igazi fordulópontot 1995 hozta, mikor a Gyógyfürdőben az ügyvezető igazgatói posztra pályázatot írtak ki, melyet elnyertem. 1995 decembere óta irányítom a cég munkáját. Pályázatomban lefektetettem azt az alapelvet, melyet a mai napig vallok: Ezt az értéket, melyet a hajdúszoboszlói gyógyfürdő képvisel, mely nemcsak a város, de az ország turizmusát is meghatározza, meg kell őrizni a város tulajdonában. Ez teremti meg a város turizmusának egyéni érdekek feletti, kiegyensúlyozott fejlődését.
1998-ban szakközgazdászi diplomát szereztem. Szakdolgozatomat a Gyógyfürdő Rt. stratégiája és annak megvalósulása címmel írtam, melyet konzulens tanárom egy tudományos munka alapjának tekintett. Azóta is sokszor kapok felkérést konferenciákon előadások tartására.

Amikor átvettem a Gyógyfürdő irányítását, elsőként  a menedzsmenttel kialakítottuk a cég stratégiáját, elkészítettünk egy nyolcéves fejlesztési programot, a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő Rt. középtávú rekonstrukciós-fejlesztési programját, melynek keretében egy teljes megújulási folyamat zajlott le a fürdőben. Elsőként felújítottuk a vízbázist, így hosszú távra garantálni tudjuk a gyógyvíz biztonságos ellátását. Ezután létrehoztunk egy szanatóriumot, a Hotel Termál Terápiát, megnyitottuk az Árpád-uszodát,  bővítettük kempinget, a Délibáb és a Silver Hotelben új terápiás részleg üzemeltetését kezdtük meg. 1998 karácsonyára a Gyógyfürdőt a kor színvonalának megfelelően építettük át. 2000-ben megépítettük Phare támogatással Magyarország első Aquaparkját. 2001-2002 évben a Széchenyi terv jóvoltából egy 2,5 milliárdos beruházást zajlott le irányításommal  a fürdőben, melynek során teljesen megújult a strand, bővült az Aquapark és a  gyógyászati kapacitást, az Árpád Uszodában új tanmedence, gyógymedencék és szauna létesült, végül 2002 őszére megszépült a Gyógyfürdő csarnoka.  2004-ben több mint ezer négyzetméteres, modern gépsorokkal felszerelt új ásványvíz palackozóüzemet létesítettünk. 2005 július végén megnyithatta kapuját háromcsillagos szállodánk Hungarospa Thermal Hotel***. Ezzel lezárult a 8 éves fejlesztési ciklus, melynek keretében több, mint 6 milliárd forint értékű beruházás valósult meg a fürdőben, de a fejlődés itt sem állhatott meg.
Közben a magéneletemben is változás történt. 2005. évi válásomat követően 2007-ben ismét házasságot kötöttem. A párom két nagykorú-, és az én két nagykorú gyermekemmel együtt igazi nagycsaládot alkotunk, mely a hétköznapok nehézségein sokszor átsegít.
2008-ban indult a város legnagyobb turisztikai beruházása, melyet projektmenedzserként irányítottam. Ennek keretében valósult meg 2010-ben az Aqua-Palace fedett élményfürdő. 2014-ben egy attrakciófejlesztés projekt keretében a jól összeszokott Hungarospa menedzsment irányításával megújult és egy új szárnnyal bővült a Gyógyfürdő termálcsarnoka, extrém zónával bővítettük az Aquaparkot, a strandon átépítettük az Omega és tanmedence környékét.
Az elmúlt 24 évben több, mint 15 milliárd forint összértékű beruházás valósult meg irányításommal. Ezen idő alatt a cég vagyon harminchat szorosára emelkedett és a foglalkoztatottak száma pedig a kezdetti kettőszázról ötszáz fölé emelkedett. 
Mára eljutottunk odáig, hogy a Hungarospa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexumává vált. Eredményeinkre országos szinten figyel a szakma is. Példaként emlegetnek minket arra, hogyan lehet egy lerobbant létesítményt a gazdaságilag jelentős cégek sorába emelni. Ezeket az eredményeket az itteni munkahelyi közösség kitűnő csapatmunkájával és az önkormányzat  támogatása mellett tudtuk megvalósítani.
Vallom, hogy álmodozni is kell, mert az álmok szülik az eredeti gondolatokat, és ha ezek megvalósítható közelségbe kerülnek, kemény munkára van szükség, hogy realitássá váljanak.
2019. őszén elindultam az önkormányzati választáson, melyen megválasztottak Hajdúszoboszló város polgármesterévé. 

A Hungarospa Zrt. vezetése mellett  közéleti szerepet is vállaltam és vállalok:
1994-2002-ig önkormányzati képviselő voltam, valamint a pénzügyi és gazdasági bizottság elnöke.
2014-2018-ig elnöke voltam a Magyar Fürdőszövetségnek.
Az Egészségipari Klaszter elnökségi tagja vagyok.
Korábban  elnöke voltam, most tagja vagyok a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesületnek.
Elnökégi tagja vagyok  a Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint a Hajdúszoboszlói Körnek.
2009-2013-ig társadalami elnöke voltam a Hajdúszoboszló Labdarúgó Sportegyesületnek. Jelenleg egyesületi tag vagyok. 
2019-   Hajdúszoboszló város polgármestere

Munkámért több kitüntetésben is részesültem:
2001. augusztus 20-ána Parlament kupolacsarnokában a  Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést vehettem át Hajdúszoboszló fürdőhely hazai és nemzetközi hírnevének javításáért.  A kitüntetést Mádl Ferenc köztársasági elnök adta át  Orbán Viktor miniszterelnök és Áder János házelnök jelenlétében.
2003. szeptember 2-án Hajdúszoboszló Városért kitüntetésben részesültem a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő Rt fejlődése, eredményessége, a turizmus és a város érdekében kifejtett eredményes munkámért. 
2003-ban Sesztina díj elismerést kaptam a Hajdú-Bihar megyei Iparkamarától a megye gazdaságának fejlesztéséért
2008-ban a Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátó Egyesület nekem ítélte a "Közjóért" vándordíjat.
2009. szeptember 23-án Pro Turismo díjat vehettem át Varga Zoltán Önkormányzati Minisztertől a turisztikai tevékenység irányításában, tervezésében, szervezésében a nemzetközi turisztikai kapcsolatok terén végzett kiemelkedő munka elismeréseként
2014 évben beválasztottak az 50 legismertebb turisztikai szakember illusztris társaságába. 
2015-ben másodszor is beválasztottak a 50 legismertebb turisztikai szakemben közé
2015 decemberében 
20 éves törzsgárda elismerést vehetettem át a Hungarospa  vezérigazgatójaként Hajdúszoboszló város polgármesterétől
2016-ban "Hajdú-Bihar megye turisztikai fejlesztésében elért kimagasló erdeményeiért" elismerésben részesültem, melyet Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és  Iparkamara adományozott. 
2016. november 22-én Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzattól Bocskai István díjat kaptam  "az egészségturizmus kialakítása érdekében végzett kiemelkedő tevékenységem elismeréseként". 

További célkitűzésem: 

A város irányításával a kor kihívásainak megfelelő fejlesztések és működés megvalósítása, ezen keresztül  az itt élő emberek megélhetésének és életminőségének javítása.

Várom komoly emberek jobbító javaslatait, írásos megkeresését az elérhetőségek menüponton keresztül!