https://www.high-endrolex.com/18 2007-ben történt - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Ez történt az elmúlt 20 évben

2007-ben történt

2007. július 26-án nagyszabású, egyhetes rendezvény sorozattal ünnepelték a Gyógyfürdő 80. születésnapját.

2007_szülinap                 A fotón: dr Sóvágó László polgármester, Czeglédi Gyula vezérigazgató és dr. Papp Jenő önkormányzati képviselő

Sikeresen megdöntötték a  Guinnes Rekordot is a Hungarospa születésnapján.
A  strandra érkező vendégek között tízezer buborékfújót osztottak szét, melyet a vendégeknek  egyszerre kellet fújni. A rekordot több, mint 6.000 fővel hitelesítették! 

2007_Guinnis
                                                               Czeglédi Gyula a buborékfújáson

Komoly születésnapi ajándékot is kapott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt, hiszen a Magyar Köztársaság Kormánya 2007. július 25-én kiemelt projektként nevesítette az „ Aqua-palace fedett élményfürdő”, melynek keretében 2,25 milliárd forintos támogatás ítélt oda  a Hungarospa Zrt-nek.
 


2007 október 26-án a hajdúszoboszlói gyógyvíz feltárásának 82. évfordulójára emlékezett a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezetése október 26-án a fürdőtörténeti kiállítás megnyitásával. 
A kiállítás, mely a Hajdúszoboszlói Bocskai István Múzeum gyűjteménye, a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő folyosóján kapott helyet, így a fürdő vendégei megtekinthetik. 

A kiállítás 10 vitrinjében elhelyezett emlékek – fotók, dokumentumok, tárgyak - felelevenítik dr. Pávai Vajna Ferenc geológusnak, a gyógyvíz feltárójának kutatómunkáját, a fürdő történetét az 1927-ben megnyílt fövenyfürdőtől napjainkig, de ízelítőt kaphatunk a régi idők fürdőruha divatjából is. 

2007_.kiállítás


MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18