https://www.high-endrolex.com/18 2008-ban történt - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Ez történt az elmúlt 20 évben

2008-ban történt

 2008. március 15-én, nemzeti ünnepünkön Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója mondott beszédet a városi ünnepségen.
 Beszédében a következők hangzottak el:
"Tisztelt Hajdúszoboszlóiak!   Az elmúlt évek szónokai itt városunkban is valamennyien felhívták a figyelmet az összefogásra, arra kérve mindenkit, hogy mutassunk példát itt Hajdúszoboszlón. Legyünk sziget a mai politikai csatározásokban.
Kívánom, hogy Hajdúszoboszló mielőbb váljon  igazi alkotó közösséggé, mely példát mutat összefogásból, lehetőségeivel jobban élve segíti a város további felvirágzását.
Vigyázzunk egymásra, értékeinkre, jobb gazdája senki nem lesz városunknak, mint mi Hajdúszoboszlóiak együtt! Ismerjük fel a hamisságot, a rossz szándékot, utasítsuk el a demagógiát és tegyünk a közjóért! Fogadjuk el, hogy a város vezetésének erőfeszítései a takarékos gazdálkodásra, a fejlesztések továbbvitelére valamennyi szoboszlói ember érdekét szolgálja. A jelent nem felélve jövőt kell építenünk, hogy utódaink is boldoguljanak ezen a földön."


2008_márc 15-i beszéd.vágott



2008 február 2-án avatták fel   a Hungarospa új műfüves  sportsátrát.  A sportcentrumban, a József Attila utcán, a Hungarospa Thermal Hotel mögött épült fel a fedett műfüves pálya, mely ezután egész évben kiszolgálja a teniszezőket és a labdarúgókat. 

 
2008_műfüvesavató beszéd
                                       a fotón Nagy Bálint és Czeglédi Gyula



 
Április 29-én a Hungarospa Thermal Hotelben*** került sor az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő projekt támogatási szerződésének ünnepélyes aláírására, mely   Európai Uniós támogatással valósult meg.  
Az ünnepélyes aláírást megelőzően beszédet mondott dr. Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára, dr. Oláh Lajos az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács tagja, dr. Sóvágó László Hajdúszoboszló város polgármestere, valamint Czeglédi Gyula  projekt menedzser.

2008_aqua-palace_aláírás500.
                                a fotón: dr. Újhelyi István, dr. Debreczeni Ferenc és Czeglédi Gyula

A felszólalók kifejtették, hogy Hajdúszoboszlónak szüksége van az élményfürdő fejlesztésre, a fedett kapacitás bővítésére, csak így tud lépést tartani versenytársaival, így tudja bővíteni a szezont, növelni a vendégéjszakák számát a városban. Valamennyien elismerték a munkát, melyet a projektmenedzsment tagjai, a pályázat írók, a tervezők végeztek, megköszönték az Önkormányzat és az Irányító Hatóság, valamint a Közreműködő Szervezet támogatását. 
Az aláírást követően dr. Ujhelyi István oklevél elismerést adott át Czeglédi Gyulának. Az elsimerst azért kapta a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt., mert a kiemelt projektek közül a régióban elsőként írta alá a támogatási szerződést. 

2008.aláírás_oklevél
 



2008.08.08-án 11 órától került sor az Aqua-Palace Élményfürdő ünnepélyes alapkőletételére Hajdúszoboszlón, a projekt helyszínén. Az ünnepségen beszédet mondott dr. Oláh Lajos, a Környzetvédelmi és Vízügyi Minisztérium államtitkára, dr. Kovács Miklós turisztikai szakállamtitkár, dr. Sóvágó László Hajdúszoboszló város polgármestere, Vermessy Sándor, a Strabag MML Kft. ágazati igazgatója, valamint Czeglédi Gyula a projekt menedzsere.  
 
Ezt követően a  szónokok közösen helyezték el az urnát, melyben a projekt tervei, a résztvevők névsora,  egy aznapi újság és  pénzérme volt.

2008_08.18_alapkőurna

2008.08.08_alapkő


 
2008. október 3-án a Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátó Egyesület "Közjóért" vándordíját adta át Cseh Magdolna elnök Czeglédi Gyulának az egyesület munkájának segítéséért. 


MCOnet

https://www.high-endrolex.com/18