https://www.high-endrolex.com/18 2009-ben történt - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Ez történt az elmúlt 20 évben

2009-ben történt

2009. január 9.-én megkezdte működését az épülő Aqua-Palace élményfürdő energia szükségletét biztosító gázmotoros erőmű, mely a termálvízben oldott állapotban lévő gázt hasznosítja. Ezzel a Hungarospa Zrt.  a kistérség legjelentősebb energetikai fejlesztését valósította meg. 
 
2009. augusztus 29-én Bajnai Gordon miniszterelnöknek Czeglédi Gyula vezérigazgató mutatta meg a hajdúszoboszlói fürdőfejlesztés munkálatait. Látogatása végén a miniszterelnök az Aqua-Palace beruházást mintaszerűnek nevezte. 
Bajnai Gordon szerint „Kormányok jönnek, kormányok mennek, de ez az élményfürdő itt marad” és a hajdúszoboszlóiak jövőjét szolgálja.

2009_Gordonnal2009.08.29.Bajnai Gordon
                                                Bajnai Gordon a beruházás makettjénél



 
2009. szeptember 23-án Turizmus Világnapja alkalmából   "Pro Turismo" díjat adott át Varga Zoltán önkormányzati miniszter Czeglédi Gyulának. A díjat a turisztikai tevékenység irányításában, tervezésében, szervezésében, a nemzetközi turisztikai kapcsolatok terén végzett kiemelkedő munkaért ítélik oda.
Bár a díjjal a kitüntetettek pályafutását ismerik el, Ujhelyi István, az NTB elnöke pohárköszöntőjében emlékeztetett rá, hogy a Pro Turismo nem életmű-díj, ezért a kitüntetettek még ne gondolkozzanak a visszavonuláson.


2009_proturismo_díjátadás
                                                              a fotón Czeglédi Gyula és Varga Zoltán
                         


 
2009. december 2-án Martfűn az Észak-alföldi Regionális Idegenfogalmi Bizottság az "Alföld turizmusáért" díjat adományozott a Hungarospa Zrt.-nek. Az elismerést olyan természetes és jogi személyek kapják, melyek kiemelkedő munkájukkal hozzájárulnak a térség turizmusának fejlődéséhez. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. az elmúlt években számos olyan beruházást hajtott végre, melyek erősítették a város és a régió idegenforgalmi vonzerejét, marketing tevékenysége hozzájárult Hajdúszoboszló imázsának, ismertségének erősítéséhez. A díjat Czeglédi Gyula vezérigazgató vette át.

2009_alföld_turizmusáért_díjátadás
                    a fotón: Czeglédi Gyula, Újhelyi István és Róna Iván és Peszeki Gergely


MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18