https://www.high-endrolex.com/18 2019-ben történt - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Ez történt az elmúlt 20 évben

2019-ben történt

A 2019. október 13-i önkormányzati választáson Czeglédi Gyulát Hajdúszoboszló város polgármesterévé választották. 
2019. február elsején, a Turizmus Évadnyitó Gálán megjelent a TOP 50 kiadványban ötödik alkalommal szerepel Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója a turizmus legbefolyásosabb szereplői között. 

2019. március 25-én Czeglédi Gyula az őt ért politikai támadás kapcsán nyilatkozatot adott ki:
„A leghatározottabban kikérem magamnak és visszautasítom, hogy bárki azzal gyanúsítson, hogy én a fürdőt bármilyen minőségemben, bárki számára kijátszani, vagy átjátszani szeretném.”

 
2019. június 14-én Czeglédi Gyula bejelentette indulását az őszi önkormányzati választásokon független jelöltként.

2019. július 27-én Czeglédi Gyula bemutatta csapatát, amellyel nekivág az őszi önkormányzati választásnak. Pártszimpátiától függetlenül kérte a támogatást mindazoktól, akik a hajdúszoboszlói változásért és fejlődésért tenni akarnak.  

2019. augusztus végén Czeglédi Gyula polgármester jelölt 8 pontban foglalta össze Hajdúszoboszlóról szóló programját.

2019. szeptember 12-én Czeglédi Gyulát, mint Hajdúszoboszló város polgármester jelöltjét fogadta  Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Karmelita kolostorban lévő hivatalában. A miniszterelnök érdeklődött, milyen elképzelései vannak a jelöltnek a város vezetéséről. Méltatta Hajdúszoboszló eddigi turisztikai fejlődését. Czeglédi Gyula megválasztása esetén a kormány segítő támogatását és együttműködési készségét fejezte ki.

2019. szeptember 13-án Czeglédi Gyula  részt vett a Városi polgármesterek randevúja elnevezésű rendezvényen, mely Velencén került megrendezésre.

2019. szeptember 15-én Czeglédi Gyula bemutatta cselekvési tervét, hogy milyen konkrét  lépéseket tervez az őt támogató jelöltekkel, ha elnyeri a választók bizalmát.

2019. szeptember 18-án Debrecen  találkozott  Czeglédi Gyula  Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter dr. Papp László, Debrecen polgármestere  dr. Széles Diána alpolgármester asszony jelenlétében.  

2019. október 14-én sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy 25 év után új polgármestere van Hajdúszoboszlónak. A polgármester-választást Czeglédi Gyula, a fürdőt üzemeltető Hungarospa Zrt. vezérigazgatója nyerte. Az eddigi polgármester, Sóvágó László nem indult el a címért. Maga helyett Holoda Attila addigi alpolgármestert ajánlotta a választópolgárok figyelmébe. A függetlenként induló Czeglédi Gyula a voksok 61 százalékát megszerezve nyert. 

2019. október 31-én Czeglédi Gyula polgármester letette az esküt és elmondta székfoglaló beszédét. Megköszönte az őt támogatóknak a bizalmat, melyet kimondhatatlan megtiszteltetésnek tekint.  E határozott támogatást tisztességes, alázatos munkával kívánok meghálálni - jelentette ki.

2019. november 11-én Rendkívüli Közgyűlés keretében  került sor arra, hogy Czeglédi Gyula lemondott  a Hungaropa vezérigazgatói posztjáról  az összeférhetetlenség megszüntetésének érdekében, közös megegyezéssel. 
 
https://www.high-endrolex.com/18