https://www.high-endrolex.com/18 Turizmus Summit 2018 rendezvényen vett részt Czeglédi Gyula - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Turizmus Summit 2018 rendezvényen vett részt Czeglédi Gyula

Második évben rendezik meg október 16-án a Turizmus Summit elnevezésű rendezvényt a Művészetek Palotájában. 
A turisztikai szakma csúcsrendezvényére idén is meghívást kapott Czeglédi Gyula, mint a Hungarospa vezérigazgatója. 

                  Máté Zolátn mti
                                                                                               fotó: Máté Zoltán MTI

A rendezvényen beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök. Beszédében kiemelte, hogy a turizmus az egyik legsikeresebb nemzetgazdasági ágazat. Jelenleg több, mint 10%-al járul hozzá a GDP-hez, 2030-ig célkitűzés a 16% elérése. 
A rendezvényen Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója ismertette a turizmus eredményeit, valamint bemutatta az új országmárkát, imázsfilmet, logót és szlogent.
Az új szlogen: "Magyaroszág a csodák soha ki nem apadó forrása" angolul WOW Hungary: "Wellspring Of Wonders"
                                                                  log2  


A Turizmus Summit rendezvényen adta át Orbán Viktor és Guller Zoltán a Pro Turismo kitüntetéseket hat szakembernek. A díjazottak a következők: 
Sándor Szandra (Nanushka) divattervező, Papp Regina, a welovebudapest.hu főszerkesztője, Ruprecht László séf, a Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítója, Fülöp Zoltán fesztiválszervező, a VOLT Fesztivál alapítója, Könnyid László, a hévízi Hotel Európa Fit vezérigazgatója, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöke, valamint Laposa Bence badacsonyi borász.
 
A rendezvényen Czeglédi Gyula találkozott és beszélgetéseket folytatott a turisztikai szakma számos képviselőjével. A fürdő ágazat vezetőivel, a szaksajtó képviselőivel, az MTÜ és a Magyar Turisztikai Szövetség vezetőivel, a kiemelt desztinációk városvezetőivel. 

MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18