Hírek

A 40. Utazás Kiállításra látogatott Czeglédi Gyula

2017. március 2-5. között  került megrendezésre Budapesten a 40. Utazás Kiállítás, melyen kiállítóként részt vett a Hungaropsa Hajdúszoboszlói Zrt. A szakmai napon ellátogatott a kiállításra Czegldéi Gyula vezérigazgató.
A kiállítással kapcsolatban Czeglédi Gyula a követket nyilatkozta: 

"Öröm számomra, hogy a Megyei Önkormányzat részéről felkérést és lehetőséget kaptunk a megjelenésre a Budapesti Utazás Kiállításon a  Hajdúvárosok megyei standján, ahol igyekeztünk látványosan, szép színes installációval  megjelenni és az utazók számra  vonzó akciós ajánlatokat vinni.  Emellett attrakcióval is szeretnénk emelni az érdeklődést, hiszen a kiállítás mind a négy napján egy masszőr várja a vendégeket a Hungarospa Hajdúszoboszló standján. A szakmai napon sajnálattal tapasztaltam, hogy évről-évre szűkül a Budapesti Utazás Kiállítás. A drága belépő árak miatt is egyre kevesebb a kilátogató közönség. A szolgáltatók közül sokan döntöttek úgy, hogy más eszközökkel próbálják elérni az utazni vágyókat, pedig kiállítás 40. születésnapja magában hordozta volna a megújulás lehetőségét. "

stand                                                                  Czeglédi Gyula a Hungarospa standján

vodkáslányok                                                                            Czeglédi Gyula a 40. Utazás Kiállítás megnyitóján 

MCOnet