https://www.high-endrolex.com/18 A fürdő nem eladó! - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

A fürdő nem eladó!

Ezt a mondatot én mondtam ki először 1995. áprilisában, amikor önkormányzati képviselőként megálljt kellett parancsolni bizonyos, akkor hatalmon lévő körök privatizációs szándékának.
Meggyőződésem volt akkor is, ami az elmúlt 25 évben még inkább megerősödött, hogy a fürdő legjobb helyen az önkormányzat tulajdonában van.
Ezt a meggyőződésemet időnként hangoztatnom kellett, amikor újabb privatizációs szándékokról szóló híresztelések láttak napvilágot. Legutóbb a 2014-es önkormányzati választás kapcsán dobták be ezt a témát politikai céloktól vezérelve, félelmet keltve és a fenyegetettség érzését azóta is táplálva a város lakosságában és a fürdő dolgozóiban.
Határozottan kijelentem, hogy én magam az elmúlt években semmiféle arra utaló jelet nem tapasztaltam, hogy a fürdőt bárki is meg akarná vásárolni, ezt a témát kizárólag politikai haszonszerzés érdekében tartják napirenden azok, akik a félelemkeltés révén saját hatalmuk és személyes pozíciójuk fenntartására törekszenek. Ezzel igyekeznek elfedni azokat a hibákat, melyeket a város gazdálkodásában elkövettek.
Kérem a város lakosságát,  ne higgyen a rémhír terjesztőknek!
Higgyenek elsősorban bennem és az engem támogató csapatban!
Én magam, a mögöttem  álló  Modern Innovatív Hajdúszoboszlóért Egyesület, a Fidesz helyi szervezete és  a Hajdúszoboszlói Gazdakör szövetségével kinyilatkozom, hogy megválasztásom esetén a fürdőt semmilyen körülmények között, senkinek nem adjuk el.
Remélem, hogy Hajdúszoboszló város lakossága nem hagyja magát ismételten becsapni, nem hisz a rémhír terjesztőknek és nem   a félelem fogja az önkormányzati választáson a szavazatát meghatározni, hanem a változás iránti igény és városunk jobb irányba való kormányzásának megteremtése, mert…..” Szoboszló többet érdemel”

A fürdőt a város tulajdonában megőrzöm, a várost pedig mindannyiunk érdekében fejlesztem!

                                                                                                               Czeglédi Gyula

https://www.high-endrolex.com/18