https://www.high-endrolex.com/18 A Polgármesterek randevúján tartott előadást Czeglédi Gyula - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

A Polgármesterek randevúján tartott előadást Czeglédi Gyula

2018. szeptember 14-én 24. alkalommal került megrendezésre a Szféra szervezésében a  "Városi Polgármesterek Randevúja" elnevezésű esemény a hajdúszoboszlói  Aqua-Palace Élményfürdő konferencia termében, melynek fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter volt. 
 
A rendezvényen előadást tartott Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum fejlődéséről, jövőbeli fejlesztési elképzeléseiről és a fürdőágazat helyzetéről. A vezérigazgató előadásában hangsúlyozta, hogy nem ötletszerűen, hanem stratégia mentén folyt és folyik a fejlesztés a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-nél. 

cgy
Az előadás után a megjelent városvezetők előtt a következő díjakat adta át dr. Dukai Miklós helyettes államtitkár: 

Az év polgármestere: Dr Molnár István, Komárom
Az év alpolgármestere: Holopné Schramek Kornélia,  XIII. kerület
Az év jegyzője: Rózsa Sándor György,  Karcag

20180914_121410
Az esemény zárásaként állófogadáson vettek részt a meghívottak. Kötetlen beszélgetés formájában több városvezető gratulált a vezérigazgatónak a fürdőkomplexum fejlődéséhez és kifejezte azt a szándékát, hogy  tanulni szeretne a Hungarospa menedzsmentjétől. 
Czeglédi Gyula felajánlotta, hogy bármikor szívesen fogad városi delegációkat egy szakmai látogatásra. 

MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18