https://www.high-endrolex.com/18 A téli síoktatásról is egyeztetett Czeglédi Gyula - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

A téli síoktatásról is egyeztetett Czeglédi Gyula

A Modern és Innovatív Hajdúszoboszlóért Egyesület elnökével tárgyalt Czeglédi Gyula a közelmúltban. A polgármester a szoboszlói iskolák téli síoktatásáról is egyeztetett.

Czeglédi Gyula a közelmúltban fogadta tájékozódás céljánól Kőrösi Gergőt, a Modern és Innovatív Hajdúszoboszlóért Egyesület elnökét.

Mint arról a polgármester Facebook-oldalán beszámolt, tájékoztatást kapott az egyesület munkájáról és a jelenlegi aktualitásokról. Az alpolgármestrer dr. Kovács Gergely szintén részt vett a találkozón.

Czeglédi Gyula megosztotta Kőrösivel az önkormányzat elmúlt 2 és fél éves munkájának részleteit és beszélt az előttük álló időszak terveiről, feladatairól.

A téli síoktatásról is egyeztetett Czeglédi Gyula 
A téli síoktatásról is egyeztetett Czeglédi Gyula

A közéletre vonatkozó tájékoztatás után a polgármester tájékozódott a Kőrösi Gergő vezette Digitroll Kft. családi vállalkozás dinamikus fejlődéséről, bővítési szándékairól és a nemzetközi kapcsolatairól. A vállalkozás hajdúszoboszlói kötődésű, kiemelkedő szereplője a mezőgazdasági szektor 21. technológiai korszerűsítésének, melyet a fejlesztéseik és termékeik értékesítésén keresztül érnek el – számolt be Facebook-oldalán Czeglédi Gyula.

Mivel a vállalkozás tulajdonában működik a mátraszentistváni sípark, a polgármester és a vállalkozó arról is egyeztetett, hogy segítik a hajdúszoboszlói iskolák téli síoktatásának elindítását.

Facebook.com/czegledigyula1

B.A.

https://www.high-endrolex.com/18