https://www.high-endrolex.com/18 Az év fürdője cím elismeri a fürdő és a dolgozók munkáját - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Az év fürdője cím elismeri a fürdő és a dolgozók munkáját

A Hungarospa Hajdúszoboszló idén is elnyerte Az év fürdője elismerést, Czeglédi Gyula vezérigazgató szerint az díj elismeri a fürdő és a dolgozók munkáját.
Szavai szerint elnyerni egy közönségszavazást az mindig egy kitüntető cím. "Megerősíti, hogy az elmúlt évtizedekben a fejlesztésekben is jó úton jártunk, (...) a szlogenünk is az, hogy "A legtöbb víziszórakozás, a legtöbb víziélmény Hajdúszoboszlón, a Hungarospanál található". Hozzátette, hogy saját kérdőíveiken is az ötfokozatú skálán a 4,6 pontos a vendégek elégedettsége.



"A legtöbb víziszórakozás, a legtöbb víziélmény Hajdúszoboszlón, a Hungarospanál található"



Kifejtette, hogy "kirobbanóan" jól sikerült az idei évük, az Év fürdője cím mellett, éves tekintetben az aquapark 11 növekedést ért el, csak a főszezonban az egész fürdő több mint 10 százalékos forgalomnövekedést regisztrált, ugyanebben az időszakban az Aquapark növekedése elérte a 17 százalékot. Tehát három hónap alatt több mint 900 ezer vendég fordult meg a fürdőben, "soha ennyien nem keresték fel bennünket".



/T.D.
 
https://www.high-endrolex.com/18