https://www.high-endrolex.com/18 Az Év polgármesterének választották Czeglédi Gyulát - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Az Év polgármesterének választották Czeglédi Gyulát

Czeglédi Gyula lett közönségszavazás alapján az Év polgármestere. A városatya Komáromban kapta meg az elismerést, ahol egy komoly felajánlást is átvehetett.

Czeglédi Gyulát választották az Év Polgármesterének – A díjat Hajdúszoboszló vezetője a 27. Városi Polgármesterek Randevúján vehette át, amelyet a komáromi Csillagerdőben rendeztek meg.

A közönségszavazás alapján odaítélt elismerés mellett Czeglédi Gyula átvehette a Porsche Hungária felajánlását is: létesíthetnek egy elektromos töltőállomást.

A városatya, aki 3 éve dolgozik polgármesterként - korábban a komoly turisztikai erővel bíró Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt-t vezette és ő volt a Magyar Fürdőszövetség elnöke is – saját Facebook-oldalán is beszámolt elismeréséről, s arról is, mennyire jól érezte magát a találkozón.
 
Czeglédi Gyulát választották az Év Polgármesterének
Czeglédi Gyulát választották az Év Polgármesterének

Mint írta, sok polgármesterrel, alpolgármesterrel volt lehetősége beszélgetni, információt cserélni az önkormányzatokat érintő jelenlegi gazdasági, energetikai helyzetről. Többek között Győr, Miskolc, Csorna, Karcag, Komárom, Zalaegerszeg városvezetőivel beszélgetett.

Czeglédi Gyula Facebook-oldalán beszámolt arról, hogy a rendezvényen az önkormányzatokat érintő aktualitásokról dr. Dukai Miklós államtitkár és Czunyiné dr. Bertalan Judit, Északnyugat-Magyarország fejlesztési kormánybiztosa tartott előadást.

A polgármester külön megköszönte a rendezvénynek otthont adó Komárom város polgármesterének, dr. Molnár Attilának a szívélyes vendéglátást, Oltványi Tamásnak, a Szféra ügyvezetőjének pedig a magas színvonalú rendezvény megszervezését, melyen Komárom város ifjú előadóművészei is felléptek.

Czeglédi Gyula gratulált az év alpolgármesterének, Budapest II. kerületéből Varga Előd Bendegúznak, az Év jegyzőjének, dr. Baksa Ströcker Renátának Komáromból, illetve a különdíjas dr. Kreft Horváth Lóránd komáromi alpolgármesternek.

Megköszönte a Porsche Hungária ügyvezetőjének, Németh Balázsnak, hogy egy elektromos töltőt ajándékoznak Hajdúszoboszlónak.

Jövőre Zalaegerszeg városa ad otthont a rendezvénynek.

Fotó: Facebook/czegledigyula1

B.A.
https://www.high-endrolex.com/18