https://www.high-endrolex.com/18 Az RTL Klubon népszerűsítette Hajdúszoboszlót Czeglédi Gyula - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Az RTL Klubon népszerűsítette Hajdúszoboszlót Czeglédi Gyula

Nagy élmények várják a Hajdúszoboszlóra látogatókat – erről mesélt az RTL Klub Reggeli műsorában Czeglédi Gyula, a Hungarospa fürdőt és a történelmi emlékeket is megemlítve.

Lehetőséget kapott a polgármester, hogy az RTL Klub Reggeli műsorában, Peller Annával és Papp Gergővel társalogva népszerűsíthesse Hajdúszoboszlót.

Czeglédi Gyula Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a beszélgetés során szólt Hajdúszoboszló turisztikai helyzetéről, s részletesen mesélt arról, mi mindent nyújt a Hungarospa fürdő – megemlítette a Prémium Zónát, a csúszdaparkot is, de beszélt a Bocskai koronáról és jogarról is, melyek megtekintését kár lenne kihagyni, ha valaki a városban jár.
 
Az RTL Klubon népszerűsítette Hajdúszoboszlót Czeglédi Gyula
Az RTL Klubon népszerűsítette Hajdúszoboszlót Czeglédi Gyula

A polgármester felhívta a figyelmet, hogy Hajdúszoboszló igazán színes nyári programkínálattal várja az odaérkezőket.

Czeglédi Gyula Facebook-posztjában megemlítette, hogy köszöni Oltványi Tamásnak a lehetőséget, s azt is megjegyezte: Papp Gergő műsorvezető szerint tömegek látogatnak majd el Hajdúszoboszlóra ezek után.

Fotó: www.facebook.com/czegledigyula1

B.A.
https://www.high-endrolex.com/18