https://www.high-endrolex.com/18 Czeglédi: egy elismerés mindig egy visszajelzés - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Czeglédi: egy elismerés mindig egy visszajelzés

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Bocskai István díjat adományozott Czeglédi Gyulának Hajdú-Bihar Megye Napján. A Fürdőszövetség elnöke "az egészségturizmus kialakítása érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként" kapta a díjat, melyről elmondta, hogy ez egy visszajelzés, hogy érdemes tovább folytatni a munkát.
"Rendkívüli nagy megtiszteltésnek érzem, hogy a szűkebb pátriámban, Hajdú-Bihar megye kormányzata erre a kitüntetésre jelölt, majd megszavazták és hogy átvehettem ezt a díjat" - kezdte meg az interjút Czeglédi Gyula. Kifejtette, hogy minden elismerés egy visszajelzés arról, hogy az ember jó úton halad, érdemes tovább csinálnija a munkáját, hiszen a környezete és mindazok, akik arra hivatottak, hogy figyelemmel kísérjék egy-egy tevékenység eredményét ezt igazolják vissza.


                                                                                                             "Az elmúlt 20 év eredményeit fejezi ki a Bocskai díj"



Hangsúlyozta, hogy az elismerés az elmúlt 20 év fejlesztéseit díjazza: "rengeteg kiemelkedő fejlesztés történt és sikerült felemelni a Hungarospat a magyarországi fürdők élvonalába. Ez mind visszaigazolja, hogy milyen eredménnyel végeztem, én magam is a munkámat, hiszen az én irányításommal dolgozott az elmúlt 20 évben a Hungarospa menedzsmentje". Hozzátette, hogy nem csak a Hungarospa munkáját díjazták ezzel, hanem az összes fürdő munkáját is, akiknek segítséget nyújtottak információk és tapasztalatok átadásával. 


/T.D.


https://www.high-endrolex.com/18