https://www.high-endrolex.com/18 Dicsőszentmártoni delegációt fogadott Czeglédi Gyula - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Dicsőszentmártoni delegációt fogadott Czeglédi Gyula

2016. június 18-án Dicsőszentmártonból érkezett delegációnak tartott előadást a fürdő vezérigazgatója. A delegáció a Hajdúszoboszló és Dicsőszentmárton közötti testvérvárosi kapcsolat 25. éves jubileuma alkalmából érkezett Hajdúszoboszlóra.
Elsőként arról kérdeztük Czeglédi Gyulát,hogy kik vettek részt az előadáson?

Az Aqua-Palace szörf épületében tartott előadáson Dicsőszentmárton polgármestere vett részt családjával, önkormányzati képviselőkkel, a delegáció tagjaival, valamint a Kökényes Néptáncegyüttes tagjai.

                 közönség

Mi volt az előadás témája?

A város vezetésétől azt a feladatot kaptam, hogy mutassam be a vendégeknek a fürdőkomplexumot. Előadásomat a fürdő történetével kezdtem. Mint mindig, most is  Pávai Ferenc geológust méltattam, akinek köszönhetjük a gyógyvizet. Ezt követően bemutattam, hogy melyek voltak a legfontosabb mérföldkövek  az elmúlt 89 évben. Részletesen beszéltem az elmúlt 20 év beruházásairól. 
Számokkal is érzékeltettem, hogy honnan indultunk 1995-ben, amikor átvettem a fürdő irányítását, mekkorát nőtt a vendégforgalom, a foglalkoztatottak száma, a mérlegfőösszeg.
Európa legnagyobb fürdőkomplexumának legfontosabb paramétereit és különböző üzletágainkat is bemutattam képekben a résztvevőknek. A többség járt már Hajdúszoboszlón és a fürdőben, ezért nem akartam túl sokáig rabolni a vendégek idejét, hogy minél több szolgáltatásunkat ki tudják próbálni.

         rkezés

Mi történt az előadás után?

Az előadás után mindenki alig várta, hogy fürdőzhessen a strandon, az Aquparkban és az élményfürdőben. Délben meghívtuk a vendégeket egy finom ebédre.


MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18