https://www.high-endrolex.com/18 Díszpolgár kiállítását nyitották meg Hajdúszoboszlón - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Díszpolgár kiállítását nyitották meg Hajdúszoboszlón

Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere nyitotta meg Galánfi András, Kossuth díjas fafaragó népi iparművész, a város díszpolgárának szabadtéri kiállítását.

Galánfi András, Kossuth díjas fafaragó népi iparművész „A tápláló gyökér” című kiállítását a Szent István parkban nyitották meg. Czeglédi Gyula a megnyitón felidézte a tanárúr életútjának legfontosabb állomásait, valamint művészi munkájának támpontjait.

A tárlatot személyesen Galánfi András mutatta be az érdeklődőknek és művészeknek.

czegledi_gyula_es_galanfi_andras
Galánfi András és Czeglédi Gyula

A következő napon Czeglédi Gyula polgármester és Galánfi András, a város Kossuth díjas művésze, díszpolgára a közmédiának adott hírt a tárlat megnyitásáról.

A riport után a polgármester találkozott Bodó Sándor ITM államtitkárral, a térség országgyűlési képviselőjével, valamint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel.
 
czegledi_gyula_hajduszoboszlo_polgarmestereA képen középen Czeglédi Gyula, Szentkirályi Alexandra, Bodó Sándor

A Szent István Parkban és a fürdőben való séta során szóba került a város diákfoglalkoztatási helyzete, valamint a Hungarospa idei fejlesztései és a Prémium Zóna elindítása is.

BG
Forrás és képek: Czeglédi Gyula közösségi oldala
https://www.high-endrolex.com/18