https://www.high-endrolex.com/18 only the best materials used to make perfect http://de.wellreplicas.to/.who sells the best richard mille rm 011 4 on the pursuit of the most effective sophistication also just the right blend in creation completely unique dazzling type. Ébredj Európa! - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Ébredj Európa!

Vérfürdő, döbbenet, gyász, katonai készültség!
Pár nap múlva pedig minden megy tovább?
Földrészünk vezetői mikor látják be, hogy mi folyik Európa ellen? Ki és mikor akar érdemben cselekedni? 
Kedves Olvasó!
Azt hiszem mindannyiunkat  megdöbbentett, ami Párizsban történt. Mondjuk ki: rettenetes ami történt, de törvényszerű, hiszen védtelenek vagyunk. Ez bármikor, bárhol bekövetkezhet. 
Hónapok óta tapasztaljuk Európa vezetőinek tehetetlenségét. Az európai keresztény és liberális kultúrától teljesen eltérő kultúrához tartozók  tömege akarja meghódítani Európát és elvenni földjeinket, asszonyainkat, életünket.  Ez egy háború, ami ma Európában folyik. 
Az együttérzés és a részvét nyilvánítás mellett azt gondolom, hogy nem szimpátia tüntetésre, hanem végre határozott cselekvésre van szükség egész Európa és benne szeretett hazánk megvédése érdekében. Reméljük, hogy a mostani történések felnyitják Európa népeinek a szemét és ahol kell rákényszerítik vezetőiket a változtatásra, a határozott fellépésre, az európai ember életterének megvédésére. Hazánk megbízható, tartós védelme érdekében aktuális lehet ismét elgondolkodni a magyar néphez hű Nemzetőrség felállításán. Közösen védjük meg hazánkat!


Czeglédi Gyula
https://www.high-endrolex.com/18