https://www.high-endrolex.com/18 Egész szezonban lesz jégpálya – hála Czeglédi Gyulának - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Egész szezonban lesz jégpálya – hála Czeglédi Gyulának

Személyes javadalmazása felajánlásával a polgármester segítséget nyújtott ahhoz, hogy a jégpálya egész szezonban működhessen Hajdúszoboszlón.

Február 28-ig, tehát a szezon végéig működhet a jégpálya Hajdúszoboszlón – ehhez idén Czeglédi Gyula is hozzájárult.

A városatya Facebook-oldalán írta meg, hogy a soron levő képviselő-testületi ülés előterjesztéseinek előkészítése keretében merült fel a polgármesteri jutalom kifizetése, mely a költségvetésben az év elején történik.

Az előterjesztés benyújtására a Jogi, Igazgatási és Ügyrendi Bizottság jogosult. Értékelik a polgármester 2022-es munkáját, majd egyben a hatályos jogszabályok figyelembe vételével javasolják a 3 havi illetménynek megfelelő jutalmat.
 
Február 28-ig, tehát a szezon végéig működhet a jégpálya Hajdúszoboszlón
Február 28-ig, tehát a szezon végéig működhet a jégpálya Hajdúszoboszlón

Czeglédi Gyula közösségi oldalán beszámolt arról, hogy a pozitív értékelést követően jelezte: a jutalmat nem kívánja felvenni, a teljes összeggel a jégpálya működését szeretné biztosítani a szezon végéig.

Ez azért volt szükséges, mert a képviselő-testület az októberi ülésén úgy döntött, a jégpálya üzemeltetését a költségmegtakarítás érdekében csak korlátozott mértékben biztosítja.

Felajánlása eredményeként a jégpálya 2022. november 27-től, Adventtől 2023. február 28-ig nyitva lesz – írta meg közösségi oldalán Czeglédi Gyula polgármester.

Fotó: facebook.com/czegledigyula1

B.A.
 

 

https://www.high-endrolex.com/18