https://www.high-endrolex.com/18 Elkezdődött a csapadékvíz-elvezetés fejlesztése Hajdúszoboszlón - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Elkezdődött a csapadékvíz-elvezetés fejlesztése Hajdúszoboszlón

Május 19-én a sajtó jelenlétében adták át a munkaterületet, megvalósul a csapadékvíz elvezetés fejlesztése Hajdúszoboszlón. Mellette a sósvíz tározó kotrása is megoldódik.

Sajtónyilvános esemény keretében adtát át Hajdúszoboszlón a munkaterületet május 19-én: elindul a csapadékvíz elvezetés fejlesztése – számolt be közösségi oldalán Czeglédi Gyula polgármester.

A „Hajdúszoboszló csapadékvíz elvezetés fejlesztése 2021” című pályázat kivitelezési munkái tehát kezdetüket veszik a Nyugati soron, a Szík és a Bárány utcán.
 
Elkezdődött a csapadékvíz-elvezetés fejlesztése Hajdúszoboszlón
Elkezdődött a csapadékvíz-elvezetés fejlesztése Hajdúszoboszlón

A projekt 200 millió forint, melynek köszönhetően fejlesztik ezen utcák teljes, illetve részleges csapadékvíz-elvezetését, megvalósulnak azonban a sósvíz tározó munkálatai is – tudatta a városatya.

A beruházás kivitelezői az Aqua-General Kft. , a Tömb 2002 Kft. és a Magyar Mélyépítő Kft. A munka befejezésének határideje 2023. szeptember 30.

Czeglédi Gyula közösségi oldalán megjegyezte: ahogy az adatokból látszik, néhány hónapos kivitelezéshez is 2 éves előkészítésre volt szükség - ahhoz, hogy a projekt minden tekintetben megfeleljen a vonatkozó előírásoknak. A polgármester reményét fejezte ki, hogy a többi nyertes projektjük kivitelezése szintén mielőbb, fokozatosan elindul.

Fotó: Facebook.com/czegledigyula1

B.A.
https://www.high-endrolex.com/18