https://www.high-endrolex.com/18 Energiaválság és infláció mellett a Hungarospa nyereséges lett - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Energiaválság és infláció mellett a Hungarospa nyereséges lett

Annak ellenére, hogy az infláció és az energiaválság komoly gondokat okozott az elmúlt évben, a Hungarospa ismét nyereséges esztendőt zárt Hajdúszoboszlón.

Bár 2022-ben súlyos gondokkal kellett szembenéznie az országnak, az energiaválság és az infláció sem akadályozta meg, hogy a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. kiemelkedő évet zárjon – derült ki az április végi testületi ülésen.

A fürdő 273,6 millió forintos nyereséget produkált, s mellette 6 százalékkal növekedett az állomány létszáma is. Majdnem 500 embert foglalkoztatnak jelenleg – írta meg a haon.hu.
 
Energiaválság és infláció mellett a Hungarospa nyereséges lett
Energiaválság és infláció mellett a Hungarospa nyereséges lett

A testületi ülésen, melyet április 20-án tartottak meg, a tulajdonosi jogot gyakorló képviselőtestület elfogadta a Hungarospa beszámolóját.

Czeglédi Gyula polgármestert hatalmazták fel, hogy érvényesítse, amit a határozatokban összefoglaltak.

Elfogadták emellett a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. 2022-es évről szóló beszámolóját – a cég 40 százalékban az önkormányzat tulajdonát képezi.

A képviselők arról is határoztak, hogy a jelenlegi ügyvezető megbízását javasolják a taggyűlésnek, 2025. június 30-áig – tudatta a haon.hu.

Fotó: hungarospa.hu - Facebook.com/czegledigyula1

B.A.
https://www.high-endrolex.com/18