https://www.high-endrolex.com/18 Fejlesztések a Hungarospaban - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Fejlesztések a Hungarospaban

A 2015-ös gazdasági eredménynek köszönhetően, már tavaly ősszel megkezdődtek a medencék és zöldterületek esztétikai megújítása - mondta Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója és Magyar Fürdőszövetség elnöke.
Megújult a csónakázótó körüli sétaútvonalak, az öltözőkabinok külső burkolata, valamint új pihenőpadok vásárlásárak került sor. Korszerűsítették a beléptetési rendszert is: nem csak a beléptetőkapukat újították fel; már lehetőség van online jegyvásárlásra is, amely átment a próbaüzemen. "Elsősorban a fiatalabb korosztály részéről van igény az online jegyvásárlásra az okostelefonoknak köszönhetően" - hangsúlyozta a vezérigazgató.



"Vízi élmények mellett esztétikai élményt is nyújtanunk kell a turistáknak"


"A technológia adta lehetőségekkel haladni kell, ez a jövő. A látogatókat minél rugalmasabban és vendégbarátabban kell kiszolgálni, a Hungarospa ebbe az irányba lépett az onlinejegyvásárlás lehetőségével. Elsők vagyunk a hazai fürdők között, akik ezt a lépést megtették, reméljük, hogy mások is követnek majd bennünket" - mondta Czeglédi.




/T.D.
https://www.high-endrolex.com/18