Hírek

Hajdú-Bihar megye legrangosabb díját kapta Czeglédi Gyula

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Bocskai István díjat adományozott Czeglédi Gyulának "az egészségturizmus kialakítása érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként". 
A díjátadásra 2016. november 22-én, a Hajdú-Bihar Megye Napján Derecskén megrendezésre kerülő Ünnepi Közgyűlésen került sor. Az ünnepi ülésen különböző kategóriákban számos díjat kiosztottak azoknak, akik a legtöbbet tették a megye fejlődéséért. A legrangosabb elismerést, a Bocskai István díjat Czeglédi Gyula vehette át a megyei közgyűlés elnökétől, Pajna Zoltántól. 

díjátvétel                                                     Pajna Zoltán és Czeglédi Gyula 

Köszönő beszédében Czeglédi Gyula elmondta, hogy nagyon nehéz időszakon van túl. Köszönetet mondott a Debreceni Egyetem Klinikáján dolgozó szívsebészeti osztálynak, dr. Szentkirályi Istvánnak és csapatának, valamint feleségének, családjának és a Hungarospa kollektívájának, akik segítették az elmúlt időszakban. Bízik benne, hogy méltó a Bocskai örökség továbbvitelére és felidézte az élményt, amikor Bécsben megtekinthette a fejedelem koronáját.
Beszédét azzal zárta, hogy valamennyi vezető kiemelkedő feladata, hogy a rá bízott munkát úgy végezze, hogy elmondhassa - ezért érdemes volt élni! Vallamennyiünk közös feladata, hogy itt a keleti végeken  élőknek is jobb életet,  a fiataloknak jobb jövőt tudjunk teremteni. 



köszönet
díjazottak                                                                      a Hajdú-bihar Megyei Önkormányzat díjazottai 2016-ban

MCOnet