https://www.high-endrolex.com/18 Hajdúszoboszlón tartották meg a XXIII. Országos Közoktatási Szakértői Konferenciát - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Hajdúszoboszlón tartották meg a XXIII. Országos Közoktatási Szakértői Konferenciát

Hajdúszoboszlón 2021. november 9-11-e között tartották meg a XXIII. Országos Közoktatási Szakértői Konferenciát, melyen Czeglédy Gyula, a város polgármestere is részt vett.
Az eseményt dr.Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár beszédével nyitották meg, majd Czeglédy Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere köszöntötte a jelenlévőket. Rövid tájékoztatójában szót ejtett a települést érintő aktuális fejlesztésekről és az önkormányzat intézkedéseiről, mellyel az oktatási-, nevelési intézmények, valamint a hozzájuk kapcsolódó alapítványokat segítik.

czegledy_gyula_hajduszoboszloi_konferenciajan
Czeglédy Gyula és dr. Maruzsa Zoltán

A polgármestert követően Prof. dr.Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere videó üzenetében az oktatás jelenlegi helyzetéről és fejlesztéséről beszélt.

A miniszter urat követően dr. Maruzsa Zoltán államtitkár a pedagógusképzés átalakításáról tartotta meg előadását.

Következőként dr.Hankó Balázs felsőoktatásért felelős államtitkár a felsőoktatás átszervezéséről adott elő prezentációt, majd Pölöskei Gáborné, szakképzésért felelős államtitkár a szakképzés átalakításáról beszélt.

BG
Forrás és képek: Czeglédy Gyula közösségi oldala











https://www.high-endrolex.com/18