https://www.high-endrolex.com/18 Ismét rekordév áll a Hungarospa mögött - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Ismét rekordév áll a Hungarospa mögött

Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt. vezérigazgatója interjú keretében elmondta, hogy a fürdőkomplexum 2016-ban is kiemelkedően magas vendégforgalmat tudhat maga mögött.
"A lehető legtöbben kerestek fel bennünket és ennek megfelelően a gazdálkodásunk is a legjobban sikerült" - hangsúlyozta Czeglédi Gyula. Mindezek mellett több fejlesztést is végrehajtottak, főként esztétikai beruházást, illetve több hiteltörlesztésre is sor került. A vezérigazgató kifejtette, hogy a további beruházások és fejlesztések elengedhetetlen feltétele, hogy idén is sikeres évet zárjanak, amit felhasználva "egy újabb lendületet tudunk adni a városunk fürdőszolgáltatásának, hogy újabb vonzereje legyen Hajdúszoboszlónak".



"Nagy intenzítással tervezzük a szabadtéri fürdőnkben a Tahiti Beach megvalósítását"


Czeglédi Gyula a fejlesztések sorából a Tahiti Beach élményfürdőt emelte ki, aminek a megvalósítása a tervek szerint még idén elkezdődik. A 2016-os év további fejlesztésekkel telt: új beléptető rendszert vezettek be, korszerűsítették a kamerarendszer, illetve a vízforgató rendszert is, amelybe UV technológiát építettek, így kevesebb vegyszert kell használni. Több esztétikai beruházás is történt: megújult a sétányok burkolata, a kabinok, a csónakázó tó hídja, valamint a pancsoló medence új, műanyag borítást kapott. Továbbá új strandfocipálya készült el, valamint megújult a Thermal Camping recepciója is. Az idei tervek között szerepel még, hogy az Omega medence mellett két kisebb gyermekmedencét alakítanak ki és kibővítik Gyógyfürdő főbejárati részén a recepciót.



/T.D.


https://www.high-endrolex.com/18