Hírek

Ismét vendégforgalmi csúcsot döntött a Hungarospa

Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója interjú keretében hangsúlyozta: a cél, hogy 2018-ban is megdöntsék az előző évi vendégforgalmat.
Czeglédi Gyula kifejtette, hogy nem csak az országos eredmények lettek kiugróan magasak, hanem a Hungarospa vendégforgalma is. "Az utóbbi két évben kiugróan magas vendégforgalmi adatokat tudtunk elérni, mind a fürdőző vendégek, mind a gyógyaszati vendégek tekintetében. (...) Idén is azt tervezzük, hogy az előző évi számokat megismételjük, és mindenféle eszközt bevetünk ahhoz, hogy emlékezetessé tegyük a vendégek hajdúszoboszlói tartózkodását".



A cél, hogy 2018-ban is megdöntsük az előző évi vendégforgalmat


Példaként említette, hogy további programokat, rendezvényeket és műsorokat szerveznek a fürdőzőknek. Szólt a Debrecen, Hortobágy, Tisza-tó kiemelt turisztikai térségről is: szeretnénk fokozni az együttműködést, annak érdekében, hogy a hozzánk ellátogatók megismerjék az egész térséget, ezzel is élménydúsabbá tenni az itt tartózkodást. Kiemelte még, hogy megkezdik a strandfürdő területén az élményövezet kialakítását, a cél, hogy a 2019-es szezonra már birtokba vehesség a fürdőzők. "Szeretném azt hinni hogy ezek a fejlesztések a térségünk fejlődése szempontjából nagyon hasznosak lesznek és az egész magyar turizmus fellendülését fogják eredményezni."