https://www.high-endrolex.com/18
luxury gm rolex datejust mens m126303 0019 rolex calibre 2836 2813 two tone hands allows moment in time different and in addition impressive.swiss made vape store near me.
KÖZLEMÉNY - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Olvasó!

Az Összefogás Hajdúszoboszlóért Egyesület facebook oldalán a mai napon egy olyan írás jelent meg, melynek kapcsán az eddigiektől eltérően szükségét érzem személyes álláspontom kifejtésének.

Szeretném Hajdúszoboszló lakosságát tájékoztatni,  hogy én egyetlen pártot vagy szervezetet sem kerestem meg polgármesteri ambícióim támogatására, ellenben felém szinte a teljes hajdúszoboszlói közéleti paletta (pártok, civil szervezetek, magánszemélyek) kifejezte azt a szándékát, hogy az őszi önkormányzati választáson szívesen támogatná a jelöltségemet.
Ezt a döntést jelenleg nem tartom aktuálisnak. 
Felelős vezetőként a Hungarospa menedzsmentjével együtt a turisztikai főszezon zavartalan lebonyolítására és a folyamatban lévő két nagy fürdőfejlesztési  projekt elindítására koncentrálok.
A leghatározottabban kikérem magamnak és visszautasítom, hogy bárki azzal gyanúsítson, hogy én a fürdőt bármilyen minőségemben, bárki számára kijátszani, vagy átjátszani szeretném.
Én még emlékszem arra képviselőként, hogy  a 90-es évek közepén kik voltak azok, akik megszavazták és támogatták volna a fürdő szétszedését és egyes üzletágainak magántulajdonba adását. Az, hogy a fürdő ma ebben a formában egyben maradva a város tulajdonát képezi, az én és az akkor velem együtt többséget alkotó képviselőtársaim, valamint a cég jogászának dr. Zajdó Zsolt kiállásának és szakszerű munkájának köszönhető.
Azt gondolom, hogy az elmúlt 24 évben bizonyítottam a fürdő irányításában és gyarapításában, melyet mind a bal-, mind a jobboldali kormányok, valamint a város vezetése is korábban elismert.  Remélem, hogy a város szülötteként és elkötelezett lokálpatriótaként végzett  munkámat a város polgárai is értékelik.
Végezetül köszönöm mindazoknak, akik részvétet nyilvánítottak újszülött unokám elvesztése kapcsán!

                                                                                                                 Czeglédi Gyula



https://www.high-endrolex.com/18