https://www.high-endrolex.com/18 Magyarország kiemelt gyógyhelyeinek össze kellene fogni - interjú Czeglédi Gyulával - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Magyarország kiemelt gyógyhelyeinek össze kellene fogni - interjú Czeglédi Gyulával

Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszló vezérigazgatója, valamint a Magyar Fürdőszövetség elnöke konkurencia helyett partnerségben, verseny helyett együttműködésben gondolkodik a magyar gyógyhelyekkel kapcsolatban.

Interjú Czeglédi Gyulával, a Hungarospa Hajdúszoboszló vezérigazgatójával, valamint a Magyar Fürdőszövetség elnökével

 

Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszló vezérigazgatója, valamint a Magyar Fürdőszövetség elnökeMinderről Magyarország két legnagyobb fürdővárosa, Hajdúszoboszló és Hévíz közös budapesti sajtótájékoztatóján beszélt. "Így a holtszezonban a két település TDM vezetői valami újdonságot találtak ki, és egy közös akció kapcsán Hajdúszoboszló és Hévíz összefogott"- kezdte interjúját Czeglédi Gyula, majd így folytatta:  "A két fürdőváros évek óta fej fej mellett halad a vendégforgalom tekintetében és a szolgáltatásfejlesztésben is. Ennek a két vidéki településnek az ország két végében most lehetősége nyílik az együttműködésre, amelyből úgy vélem, mindenki profitálni fog".


"Ez az összefogás azonban tovább is bővülhet, hiszen Magyarországon még további 17 országosan kiemelt gyógyhely létezik. Ehhez azonban az egyik fő csapásiránynak a kutatásfejlesztésnek kell lenni, amelynek a révén az a kincs, amely hazánkban rendelkelezésre áll,  a természeti kincseink gyógyhatása megfelelő kutatások hatására megkérdőjelezhetetlenné válna" - fejtette ki álláspontját a HungarospaHajdúszoboszló vezérigazgatója.

 

 

MCOnet

https://www.high-endrolex.com/18