https://www.high-endrolex.com/18 Megrendezték Hajdúszoboszló első Jótékonysági Város Bálját - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Megrendezték Hajdúszoboszló első Jótékonysági Város Bálját

2020. február 8-án megtartották Hajdúszoboszló első Város Jótékonysági Bálját a Hunguest Hotel Békében. Mind a program, mind a gasztronómiai kínálat osztalan sikert aratott. 
A bálon a mintegy 250 vendéget a Hunguest Hotel Béke jóvoltából színvonalas bálterem és menüsor várta. 
Czeglédi Gyula polgármester köszöntőjében hangsúlyozta: az új városvezetés a közösségteremtést is kiemelt feladatának tekinti. Bodó Sándor országgyűlési képviselő, államtitkár pedig arra is rámutatott, az igazi közösség megismerhető arról, ha jó vendégváró, s akkor vagyunk jó házigazdák, ha együtt teszünk érte, hogy a vendégeink jól érezzék magukat. Ez Hajdúszoboszlón különösen, de nem csak a turizmus miatt fontos. 
A köszöntők után  zeneiskola négy éve alakult rézfúvós ötöse, majd a sztárvendég Princess vonós trió hölgytagjai kápráztatták el a közönséget.

             princess
             színházteremben

A hagyományt teremtő bál jótékony célt is szolgált; a licitálással megvásárolható alkotásokat helyi, és városi kötődésű festők, képzőművészek ajánlották fel. Majoros Petronella alpolgármester asszony, a rendezvény fő szervezője ezt mondta:
  öröm, ha a helyi művészek támogatják a kezdeményezést. Nagy büszkeségünk, a világhírű Joseph Kadar képzőművész munkái is itt láthatók, és nem utolsó sorban szeretném kiemelni városunk Kossuthdíjas művészét; Galánfi András fafaragó művész is erre az alkalomra készítette el saját művét és ezt hozta el erre a tárlatra.

Hajdúszoboszlón két művészeti iskola működik, a Zichy Géza Zenei Alapfokú Művészeti Iskola és a Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola,  a bál árverésén befolyt összeget az ott tanulók oktatására fordítják. Az est folyamán közel kétmillió forint jótékony célú bevétel gyűlt össze Hajdúszoboszló művészeti iskolái számára. Köszönet érte az adományozóknak!


          bál    

   MCOnet   
https://www.high-endrolex.com/18