https://www.high-endrolex.com/18 Milliárdos fejlesztés indul az Év Fürdőjében - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Milliárdos fejlesztés indul az Év Fürdőjében

A Turizmus.com című lap májusi számában jelent meg egy cikk Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója nyilatkozatával. A cikket alább olvashatják. 
Minden idők legeredményesebb évét zárta tavaly a Hungarospa, ráadásul ősszel egy online közönségszavazáson immár második alkalommal az „Év fürdője” címet is elnyerte Magyarországon. A feltételek adottak ahhoz, hogy tovább növekedjen a vendégforgalom. Az idei nyári szezon újdonsága két új gyermek medence a strandon, mellyel az egyre nagyobb számban érkező gyermekes családokat igyekszünk kiszolgálni.
Egy nagyszabású, másfél milliárd forint értékű fürdőfejlesztés megkezdésére készülünk.  A strandfürdőben, a csónakázó tó partján új, egyedi élményövezet alakítunk ki, mely minőségi igényeket elégít ki. A beruházás a Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy, Tisza-tó kiemelt turisztikai térség fejlesztésének részeként valósul meg a magyar állam támogatásával.
A támogatásról már tavaly nyáron megszületett a döntés, a kiviteli tervekkel készen vagyunk. Már csak a támogatási szerződés aláírására várunk, hogy minél előbb elkezdődhessen a beruházás.
Saját beruházásként mobilházak beszerzésével a Thermal Kempingünk szolgáltatásait idén tavasszal bővítettük. A vendégek biztonságát szolgáló kamerarendszert tovább fejlesztjük. Az idei fejlesztési feladatok között szerepel az Aqua-Palace Élményfürdő mellé tervezett fedett csúszdapark, valamint új  vendéglátó egységek  tervezése.
Idén  április 28-án nyit a  hajdúszoboszlói strand. A nyitás alkalmából nagyszabású ingyenes „Zenevonat” élőkoncerten vehetnek részt a vendégek, ahol fellépnek az LGT sztárjai.  A kisgyermekes családokra gondolva  a Minimax gyerekstrand helyszíne leszünk.
A nyári  programok sorát augusztus 18-án egy „Piramis évek” élőkoncert zárja.
 
Európa legnagyobb fürdőkomplexumában 2018-ban is ötcsillagos víziélményekkel és egészségmegőrző szolgáltatások széles választékával  várjuk kedves vendégeinket!
                                                                                                      Czeglédi Gyula
      vezérigazgató       

Turizmus.com_május                                                                                                                  
https://www.high-endrolex.com/18