https://www.high-endrolex.com/18 Multifunkcionális konferenciaközpont készül Hajdúszoboszlón - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Multifunkcionális konferenciaközpont készül Hajdúszoboszlón

Két fontos új eseményről számolt be Hajdúszoboszló életében Czeglédi Gyula polgármester. Megkapta megbízó levelét az újraválasztott dr. Bodó Sándor és egy multifunkcionális konferenciaközpont kivitelezésének tervét is aláírták.

Zajlik az élet Hajdúszoboszlón, s nem állnak meg a fejlesztések sem. Czeglédi Gyula polgármester két figyelemreméltó hírről is beszámolt április 26-án Facebook-bejegyzésében.

Az egyik az, hogy a körzeti választási bizottság elnöke, dr. Pál Miklós átadta megbízó levelét Bodó Sándor újraválasztott országgyűlési képviselőnek, aki hangsúlyozta: ígérete szerint mind a 15 településen segíti majd fogja az ott élők boldogulását, a települések fejlődését.

Czeglédi Gyula bejegyzésében egy másik örömteli hírt is közölt: Bodó képviselő úr és a sajtó jelenlétében aláírták a multifunkcionális konferenciaközpont kivitelezésére és még hátra lévő tervezési feladatainak elvégzésére vonatkozó megállapodást.
 
Aláírták a multifunkcionális konferenciaközpont kivitelezésére vonatkozó megállapodást Hajdúszoboszlón
Aláírták a multifunkcionális konferenciaközpont kivitelezésére vonatkozó megállapodást Hajdúszoboszlón
Katona Imre ügyvezető  az Aqua-General Kft. képviseletében kiemelte a beruházás hasznosságát és magas műszaki minőségi színvonalát.

Bodó Sándor a beruházás turisztikai jelentőségéről beszélt, hansúlyozva az új turisztikai irányvonal megjelenésének lehetőségét Hajdúszoboszlón.
Czeglédi Gyula elmondta, hogy a  hazai szaktekintélyek által összeállított megvalósíthatósági tanulmány jelentős jövedelemtermelő képességet prognosztizál a létesítmény működtetéséből.

Nyilatkozatával igyekezett eloszlatni az esetlegesen felmerülő lakossági aggodalmakat. A szerződés életbe lépéséhez 180 nap áll rendelkezésre a szükséges forrás előteremtésével – írta Facebook-bejegyzésében Czeglédi Gyula.

Fotó: Facebook.com/czegledigyula1

B.A.
https://www.high-endrolex.com/18