https://www.high-endrolex.com/18 Ózongenerátort adományozott Hajdúszoboszló Önkormányzata a mentőállomásnak - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Ózongenerátort adományozott Hajdúszoboszló Önkormányzata a mentőállomásnak

Hajdúszoboszoló Város Önkormányzata kiemelt figyelemmel kíséri a területén működő egészségügyi, szociális intézmények és részlegek munkáját a jelenlegi nehéz és vészterhes időszakban. A helyi mentőállomás vezetőjétől jelzés érkezett, hogy szükségük lenne egy ózongenerátorra, mely nagy segítséget tudna nyújtani a mentőgépkocsik fertőtlenítésében.
Tekintettel arra, hogy a mentőszolgálatra a következő hetekben a mainál is sokkal nagyobb teher fog hárulni, ezért Czeglédi Gyula polgármester úgy döntött, hogy a rendelkezésére álló polgármesteri keretből egy professzionális, egészségügyben is elfogadott nagy kapacitású csírátlanító berendezést vásárolnak (20 perc alatt 90 m2-t csírátlanít ).
Ezt a készüléket március 20-án alpolgármesterei jelenlétében adta át Gadóczi Györgynek, a mentőállomás vezetőjének a szolgálatban lévő mentősök jelenlétében.
Czeglédi Gyula elmondta: 
Köszönettel és hálával tartozunk eddigi áldozatos munkájukért és reményeink szerint ezzel az eszközzel segíteni tudjuk mind a mentősök, mind a mentettek személyes biztonságát.
Kitartást és betegségmentes munkát kívántunk nekik!

           DSC_1299

             90428891_2588397988112656_2383982977022427136_n

MCOnet

MCOnet
https://www.high-endrolex.com/18