https://www.high-endrolex.com/18 Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok honlapom minden kedves olvasójának! - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok honlapom minden kedves olvasójának!

Köszönöm, hogy a tavalyi évben figyelemmel kísérték a személyemet érintő eseményeket! Igyekszem idén is beszámolni a velem kapcsolatos minden fontos dologról, amely  személyes munkámat Hajdúszoboszlón, a Hungarospa-nál és a Magyar Fürdőszövetségnél érinti.
A Hungarospa vezérigazgatójaként azt tudom igérni ebben az évben is, hogy mindent el fogok követni, hogy a fürdő a lehető legmagasabb minőségi színvonalon működjön és az elmúlt 20 évben végrehajtott fejlesztések ne álljanak meg, hanem tovább folytatódjanak. 
Már elkezdtük a strandpénztárak felújítását és a strand sétányok burkolatának megújítását. Ezeken a "szépészeti beavatkozásokon" kívül a legnagyobb fejlesztés tavasszal az online jegyértékesítés és egy új beléptető rendszer bevezetése lesz. 

Biztosan sokan hallották már, hogy a város vezetése úgy döntött, hogy májusban lejáró munkaszerződésem okán pályázatot hirdet a Hungarospa vezérigazgatói állásra. Itt szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy semmi olyan okot nem látok, ami miatt az elmúlt 20 év eredményei és a jövőbe vetett hitem és elképzeléseim alapján ne kellene pályáznom, ezért úgy döntöttem, hogy pályázni fogok és remélem, hogy további 5 évre elnyerem a képviselő testület bizalmát. Bízom abban, hogy tovább tudom folytatni azt a munkát, amelyet 20 éve elkezdtem és a Hungarospa kollektívájával karöltve további jelentős sikereket tudunk elérni, mely hozzájárul Hajdúszoboszló város jövőbeli fejlődéséhez. 

Czeglédi Gyula
https://www.high-endrolex.com/18