https://www.high-endrolex.com/18

cheap rolex datejust 116233 cdj 36mm mens watch champagne dial supplies a helpful details regarding observe experts and also lovers.swiss Caneta Vaporizador Thc à venda gentle as well as the construction with the discussion regarding unusual, showcasing the particular movements with the three-dimensional construction.

Tahiti Beach Hajdúszoboszlón - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Tahiti Beach Hajdúszoboszlón

A nyári szünet előtti utolsó testületi ülésen, 2016. július 7-én a Hungarospa menedzsmetjének előterjesztésében a Tahiti Beach bemutatott vázlattervei elfogadásra kerültek és Hajdúszoboszló Város  Képviselő Testülete felhatalmazta a fürdőt az engedélyes és kiviteli tervek kidolgozására. 

19 - látványterv 3
Az esemény kapcsán kérdeztük Czeglédi Gyula vezérigazgatót.

Mi ösztönözte Önöket az újabb fejlesztési terv kidolgozására?

Ahogy a korábbi években tapasztalható volt, a Hungarospa időről időre új fejlesztésekre tesz javaslatot, melyek szükségesek ahhoz, hogy a városunkat meghatározó turizmus az elért eredményeit meg tudja őrízni, illetve túl tudja szárnyalni. Ebben meghatozó szerepe van a fürdő szolgáltatásainak, azok minőségének és a legmodernebb, nemzetközi trendeknek megfelelő kínálat kialakításának.

Honnan jött az ötlet, hogy éppen Tahiti Beach éplüjön?

Ennek a fejlesztésnek a végső formája több éves előkészítés után alakult ki. Erdetileg csak a tengerparti hangulatot szerettük volna továbbvinni, később már ennek egy eredeti, látványos formáját szerettük volna megvalósítani. A konkrét ötlet fő tervezőnk, Varga Sándor fejéből pattant ki, aki az elmúlt 20 évben nagyon sok koncepció kidolgzásával segítette munkánkat.

Mi volt a véleménye a képviselő testületnek a javaslatról?

A javaslatot a képvislő testület politikai hovatartozástól függetlenül nagy örömmel és elismeréssel fogadta és a bizottsági üléseken sok hasznos ötletet fogalmaztak meg a részletek kidolgozáshoz, melyet ez úton is köszönök a menedzsment és a tervező nevében. Az egyhangú támogatást követően folytatódhat az engedélyes és kiviteli tervek kidolgozása.

Mikor és mennyiből valósul meg ez a fejlesztés?

Reményeink szerint 2017 őszén megkezdődhet a fejlesztés és a 2018-as szezonban a vendégek már birtokba vehetik. Legrosszabb esetben is 2018 őszén szeretnénk elkezdeni. A fejlesztés tervezői költségbecslése megközelíti az egymilliárd forintot.

20 - látványterv 4

22 - látványterv 6

                    Köszönöm a beszétgetést! További sikereket kívánok!

KT
MConet

https://www.high-endrolex.com/18