https://www.high-endrolex.com/18 Tovább fejleszhetnek - Több nagyösszegű pályázatot nyert el Hajdúszoboszló - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Tovább fejleszhetnek - Több nagyösszegű pályázatot nyert el Hajdúszoboszló

Csaknem 6 milliárd forint értékű beruházási támogatást nyert el a fürdőváros, melyből újabb jelentős fejlesztéseket valósíthat meg Hajdúszoboszló.

Két örömhírről is beszámolt a város jövőbeni fejlesztése kapcsán Czeglédi Gyula polgármester. Közösségi oldalán a városatya előbb két nagyösszegű nyertes pályázatról adott hírt, majd pár nappal később kiderült: eddig összesen 6 milliárd forint értékű beruházási támogatásra számíthat Hajdúszoboszló. 

December 13-án Czeglédi Gyula átvehette a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnökétől a nyertes TOP Plusz pályázatokról szóló tanúsítványt. A fürdőváros két nagyösszegű pályázata lett nyertes, mely összesen újabb egymilliárd forint fejlesztési támogatást jelent számára. 
 
Tovább fejleszhetnek - Több nagyösszegű pályázatot nyert el Hajdúszoboszló
Tovább fejleszhetnek - Több nagyösszegű pályázatot nyert el Hajdúszoboszló

Mint a városatya írta, már van helye a pénznek: az egyik operatív program keretében 500 millió forint erejéig utakat újítanának fel – a Nyugati sort, a Hóvirág utcát, a Szilfákalját, a Kígyó utcát -, egy másik pályázat keretében pedig az ipari övezet kialakítására nyert Hajdúszoboszló 500 millió forintot. 

Czeglédi Gyula elárulta: benyújtottak pályázatot turisztikai fejlesztésre is, melynek elbíráslása 2023 tavaszára várható. 

December 18-án a városatya arról is beszámolt közösségi oldalán, hogy az év utolsó képviselőtestületi ülésére elkészült az év beruházásairól szóló jelentés, melyből kiderül, hogy eddig összesen közel 6 milliárd forint értékű beruházási támogatást nyert el a város, s még elbírálásra vár 700 millió forintos pályázatuk. 

Minden nehézség ellenére tehát mostmár nemcsak kis, hanem nagy lépésekkel is fejlődhet Hajdúszoboszló – zárta sorait a polgármester. 

Fotó: facebook.com/czegledigyula1

B.A.

 

https://www.high-endrolex.com/18