https://www.high-endrolex.com/18 Újra repülőfesztivált tartottak Hajdúszoboszlón - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Újra repülőfesztivált tartottak Hajdúszoboszlón

Több évig nem volt ilyen esemény, idén azonban újra megszervezték a repülőfesztivált Hajdúszoboszlón.

Többéves kihagyás után ismét volt repülőfesztivál a fürdővárosban.

Az eseményt július 17-én tartották – azt közösen nyitotta meg Czeglédi Gyula polgármester, valamint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, a rendezvény fővédnöke – adta hírül Czeglédi Gyula a Facebook-oldalán.

A megnyitón részt vett dr. Rácz Róbert kormánymegbízott, Borbély Szabó Sándor, az esemény főszervezője, illetve dr. Kovács Gergely alpolgármester, a repülőklub elnöke.

Az érdeklődők megtekinthették Hársfalvi Pál vitorlázó műrepülő bemutatóját, majd Rohács Tamás válogatott műrepülő pilóta bemutatója ejtette ámulatba a jelenlevőket – számolt be Czeglédi Gyula Facebook-oldalán.
 
Újra repülőfesztivált tartottak Hajdúszoboszlón
Újra repülőfesztivált tartottak Hajdúszoboszlón

Többféle bemutatóval készültek a Magyar Repülőgépgyárók és Innovátorok is.

Varga Viktor énekes egy Delfin típusú géppel érkezett, majd lépett fel a közönség előtt.

A nap csúcspontjaként két Grippen vadászrepülőgép teljes harci felszereléssel repült át a helyszín felett,  több alkalommal, mielőtt visszatértek állomáshelyükre – írta a polgármester.

Czeglédi Gyula kifejtette: nagy öröm számára, hogy a lakosság mellett nagy számú turista is megcsodálta a bemutatókat – több ezren látogattak ki a repülőtérre is.

Fotó: facebook.com/czegledigyula1

B.A.

 

https://www.high-endrolex.com/18